G.Antep MT Üyelerinin Nizip Gezisi Basında

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
Gaziantep motosiklet.net üyeleri sezonu sabah kahvaltısı ile açtı. Dün sabah erken saatlerde Gaziantep’te buluşan 32 motosikletli sürücü önce açık alanda sabah kahvaltısı yaptı, ardından Nizip’e geldi. Kendileri gibi Gaziantep M.T grubuna üye olan Özlem Pastanesi sahibi Sabri Kalkan tarafından karşılanan Gaziantep motosiklet.net üyeleri İstanbul, Antalya, Adana, Osmaniye ve Kilis’ten olmak üzere birçok ilden motosiklet severler bulunduğunu buradan Birecik İlçesine gideceklerini söylediler. Sabri Kalkan tarafından tatlı ikramında bulunan Gaziantep motosiklet.net üyeleri, gördükleri yoğun ilgi karşısında memnun olduklarını söylediler. Bir dönem Nizip Belediye Başkan Adaylarından olan ve “O Bir Beyin” olarak bilinen Adnan Sönmez’de motosiklet merakı olduğunu söyleyerek gençlere taş çıkartırcasına küçük bir gösteri yaptı. Motosiklet Net Gaziantep İl Sorumlusu Ali Aydemir ise araç sürücülerinden biraz daha anlayış beklediklerini ve kendilerinin de bir can taşıdığını unutmamalarını istiyoruz dedi.

Gaziantep MT Nizip Gezisi

Kaynak: Gaziantep NRTmedya

Ekli dosyalar

• gaziantepmtgezisi.jpg
    gaziantepmtgezisi.jpg
    22.5 KB · Görüntüleme: 2,732
Moderatör tarafında düzenlendi:
Motosikleti
Piaggio beverly 400 / Aprilia sr gt 200
aha ümmet abim :queen: helal valla

şu bizim antep spikerleri yokmu :queen: öldüm gülmekten Me-Te diyo :queen::queen: bu arda çok güzel bi gezi olmuş arkadaşımın yüzünden katılamadım:pr:

Osmaniye İl Temsilcisi
Çok güzel bir gündü, G.Antep ekibine herşey için teşekkür ediyoruz. Sabri Ustamın sıcak tatlıları bir harikaydı.

Helal valla, medya falan takip ediyor ne güzel. Para vermediniz dimi :mrgreen:

Motosiklettt, NNEtt üyeleri :cherry: Spikeri de ayrıca tebrik ediyorum

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar