FZ6 vs. CBF500

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
lütfen "baslangic motoru" tartismalarina burada baslamayalim. beni zaten sIkIyor bu tartisma ve sonu da yok. birakin herkes ne yapacaksa kendi basina düsünüp tasinsin ve yapsin.

Arkadaşım o resimdeki şanzıman kapağı değil alternatör kapağı...

right! türkcesi aklima gelmedigi icin isin kolayina kacip "sanziman" dedim. lichtmaschine ... :p

Son düzenleme:
Titancılar siper alırsa sana şimdi görürsün :p :mrgreen:

arkadasina gecmis olsun.

fotograflara goere kalte kuchl gitmissiniz. ben oranin vanilya soslu topfenstrudeline bayiliyorum :).
hafta sonu o yollar cok kalabalik oluyor. tabii polislerde cok oluyor, hic beklemedigin yerde önüne cikiyorlar. birde hiz sinirlamasi arabalar icin 100km/h ama motorlar icin 70km/h.
ben haftada bir kez kalte kuchla giderim. ama hafta ici. yollar bombos, ara sira yoluna araba da ciksa hafta sonu trafigi kadar stressli olmuyor. birde hafta ici simdiye kadar hic polislede karsilasmadim :).

bencede motosiklet sürmeyi cok iyi bilen birisi cb500 ile 600ccm mi gecer. ama yollarin cok virajli ve 600ccm i sürenin fazla tecrübesi olmamasi lazim :).

motor gücünün yaninda iki motosikletin suspensionlarinida kiyaslamak iyi olur. fazerin suspensionlari cok iyi diyorlar, benim daha hic sürme firsatim olmadi :(

spot on: doppler hütte - ried - alland - kalte kuchl - mariazell - seewiesen und retour. :)

gecen pazar günü yollar bos sayilirdi, zaten resimdeki bos park yerinde anlasiliyor. polis felan da yoktu. 70 olan hiz sinirini ikiye katlayip gidiyorduk. hehehehe

hafta icinde gidecegin zaman haber ver, vaktim olursa bende takilirim belki. ;)

güzel resimler, devamını bekliyoruz :cat:
eğitimini aldıysanız, zaten cc tartışması çok gereksiz

iki hafta sonrasi icin ayni yolu bu sefer bol bol resim cekmek icin planlarimizi yapiyoruz. "gezi yazilari" altinda bir baslik acarim o zaman ...

spot on: doppler hütte - ried - alland - kalte kuchl - mariazell - seewiesen und retour. :)

gecen pazar günü yollar bos sayilirdi, zaten resimdeki bos park yerinde anlasiliyor. polis felan da yoktu. 70 olan hiz sinirini ikiye katlayip gidiyorduk. hehehehe

hafta icinde gidecegin zaman haber ver, vaktim olursa bende takilirim belki. ;)

bu cuma olabilir. saat 9-10 arasi yola cikarim.

hmmm, cuma günü.... sana yarin haber verebilir. simdilik isim yok gibi ama cuma günü dün yapamadigim GSX-R600 test sürüsünü yapmak istiyordum...

Forumdan Uzaklaştırıldı
:(

Arkadaşlar cbf 500'ün üretimden kalkacağı uzun zamandır biliniyordu. Ve artık Honda'nın sitesinde de görünmüyor. Honda satış politikasını en kısa zamanda gözden geçirmeli. Her getirdiği modeli 2-3 senede kesiyor. Alanlar mağdur oluyor:(

Son düzenleme:
Çok geçmiş olsun kaza yaan arkdaşa üzüldüm ama bişi olmaması güzel :)
harika yollar ve iyi bir gün hepsi mükemmel devamını bekleriz :cat:

Onun dışında ben sana derim ki FAZER 600 lere fazla laf atmasan iyi olur diyorum :rendeer:
Şu asalet hangi hondada varya bırak bu işleri :cherry:

dsc01553iv3.jpg

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar