FZ6 Fazer akü değiştirme yardım

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Arkadaşlar benim motorun aküsü ne zamandır zayıftı yeni akü aldım ama fazerin aküsü deponun altında olduğu için grenajları sökmem gerekiyor. grenajlara zarar vermeden nasıl sökebilirim acaba internette resimli grenaj sökme bulamadım bana yardımcı olurmusunuz.:silent:

Grenajlarda yan kısımlarda sağda iki sol iki tane vidalar var onları sök,sonra panzolotları çıkar yanlız panzolotların üs tarafında aynalarda plastik kapakların altında ki plastik vidaları sök, zaten panzolotlar çıkardığın zaman deponun vidalarını söktüğün zaman dikkat et ,depoyu kaldırırken depoya bağlı yakıt hortumu,tahliye hortumu vs... gibi bağlantılara dikkat et..

Forumdan Uzaklaştırıldı
bilgi için teşekkürler. ön camda sökülüyor değil mi

Forumdan Uzaklaştırıldı
teşekkür ederim hemen motorun yanına gidip şu aküyü takayım :queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
allah kahretisn böyle işi. adamlar yanlış akü göndermiş akünün eni 6.5 olacaktı bu 7.5 galiba 1 santim kadar büyük geldi yuvaya girmiyo kafayı yiyecem

Grenajları sökmek yerine deponun koltuk tarafındaki vidalarını da çıkar grenajları çıkarmaya gerek kalmadan alırsın depoyu, orayı sökmeyip grenajları çılarırsan depo bir araba kapıtu misali açılıyo ki onu bi yere tuttutman lazım yoksa rahat çalışamazsın,

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar