- Konu Yazar
Merhaba arkadaşlar moturum cbf 150 yeni satın aldım. Aldığımda gidonda bir dengesizlik vardı özellikle fren yaparken yavaşlarken dengemi aşırı derecede bozuyordu ve ilerleyen günlerde motorda fren yaparken düştüm ve gidonda sürüşü ciddi etkileyecek kasılma takılma yaşamaya başladım. Tamirciye gidip gösterdim furş takımı arızalı değişmemiz gerekiyor dedi değiştik ve gidon gerçekten inanılmaz hatta aşırı şekilde rahat dönmeye başladı. Şuan yaşadığım sorun sürüş yaparken ciddi anlamda gidonun rahat dönmesi korku veriyor virajlara normalden çok düşük hızlarda girmek zorunda kalıyorum, sanki motorun ön tarafı farklı arkada tarafı farklı bir motor ben ortada idare etmeye çalışıyor gibi oluyorum
.
Özellikle traşlı yollarda bozuk yollarda yere yatıcak gibi oluyor. Sizce sorun neyden kaynaklı olabilir direksiyonun gereğinden fazla rahat ve gevşek olduğundan %100 eminim. Veya kontrol ettirmem gereken bir yer varmı tavsiyelerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler.
Not: Zincirim ayar yapsam dahi kendi kendine 1 hafta içinde gerginleşiyor ortalama 100 km de bir sebebini bilmiyorum motoru yeni aldığım için bundan kaynaklı düşme hissi yaratıyomudur acaba yazıyım istedim.
Özellikle traşlı yollarda bozuk yollarda yere yatıcak gibi oluyor. Sizce sorun neyden kaynaklı olabilir direksiyonun gereğinden fazla rahat ve gevşek olduğundan %100 eminim. Veya kontrol ettirmem gereken bir yer varmı tavsiyelerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler.
Not: Zincirim ayar yapsam dahi kendi kendine 1 hafta içinde gerginleşiyor ortalama 100 km de bir sebebini bilmiyorum motoru yeni aldığım için bundan kaynaklı düşme hissi yaratıyomudur acaba yazıyım istedim.