- Konu Yazar
işim gereği motorsiklet kazalarıyla sık karşılaşıyorum
ale: (sağlık görevlisi), mesela en son gördüğüm kazada ''full koruma''lı kazazedemiz sadece bir seferlik belliğini takmamış idi, şimdi maalesef tetraplejik yani ellerini ve bacaklarını hareket ettiremiyor,
çok yeniyim ben bir kere düştüm çok yakın mesafe diye her şeyi kuşanıp bi eldiven giymemiştim, orta şiddette bi kazadan sıkıntısız kurtuldum ama elimdeki yara daha yeni geçiyor (3 hafta oldu). hep söyleniyor zaten her zaman ''full koruma''.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:09 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:07 ----------
çok yeniyim ben bir kere düştüm çok yakın mesafe diye her şeyi kuşanıp bi eldiven giymemiştim, orta şiddette bi kazadan sıkıntısız kurtuldum ama elimdeki yara daha yeni geçiyor (3 hafta oldu). hep söyleniyor zaten her zaman ''full koruma''.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:09 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:07 ----------
göğüs korumalı mont demişsinde üstat, sence standart montlardaki göğüs koruma yeterli mi bence hiç yeterli değil, benim kastettiğim ''armor'' olarak adlandırılan mont içi göğüs ve sırt koruma.Bot, Korumalı Pantolon, Bellik, Sırt-Göğüs-Dirsek-Omuz korumalı Mont, Eldiven, Kask .. Yeine göre uzun yol olacaksa boyunluk.