Full air brush HUSSAR ve diğer airbrush çalışmalarımız....

bak water geyik yapmış olmayayım ama bu topic haberler bölümünün tuning bölümün öööööle duruyodu:queen: . ben mesaj yazdım da herkes ondan sonra coştu. ben yazmasaydım 10 yıl geçerdi yine kimsenin haberi olmazdı bu topicten:p :p

Moderatör (forrap)
Vallaha çok güzel olmuş abi yapanında,akıl edeninde,malzemeleri alanında ellerine kollarına sağlık...:)

Süper olmuş ya..Bence en yakın zamanda bir fiyat listesi çıkarabilirsin..Bu arada motora boya yapıldıktan sonra yıkama yaptığımızda bu boya etkisini kaybediyor mu en çok merak ettiim konu bu air-brush ta..

MüKeMMeL olmuş :cat: ,ama gönül isterdi ki o sol kısımda galatasaray amblemi olsun:salut:

Barış süper olmuş hocam.. Hakan'da el attı mı bu işlere.. Yazın MArmaris'e gelebilirsem birşeyler isterim sizlerden artık :)

Barış abi elinize sağlık,çok güzel olmuş. giger de ayrıca hoşuma gitti:wiinkk:
bende neden yapmıyolar kii diyodum,ii ki yapmışsınız böyle buişi.
bu arada fiyatta bence de çok abartmamak lazım ama 500 ii bence,yeni bir motorun 10 milyardan fazla oldunu düşünürsek az bile. ama 2-3 milyara alınan motora kimse 1 milyar boya attırmaz...
kawasaki yi sabırsızlıkla bekliyoruz. daha çok foto ile hemde:p

Moderatör (forrap)
Yaptırmayı düşünecek arkadaşlar için bence bulunmaz fırsat...BBRR abim bu işi ilerleteceğinize inanıyorum.Daha pahalı,adam akıllı bi motosikletim olsa kesinlikle yaptırırdım ama bunu zaten bi kaç ay sonra satıcam sonra adam akıllı bişey alıcam inşallah o zaman bende düşünürüm böyle bişey...Yaptırmak isteyen arkadaşlar bence kesinlikle başka yer aramamalılar.Fiyat ve yapılan işin kalitesi belli :cat:

eline saglık barış abi cidden mükemmel ötesi olmuş aman aydın görnmesin bunu zaten hussar gittine cok uzuldu ;) gerci bu hussarı gorse eminim askerden gelince tekrar alır ;)

Ellerinize sağlık,çok güzel çalışma,tabiiki tamamıyla yetenek işi.Tebrikler:cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
tebrikler.benim viragoyu satmazsam yaparız bir dövme değilmi barış....

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Harley Davidson Softail 107
Benim birşey yazmama gerek yok di mi Barış abi? :cat:

ya ben kaskımı boyatsam kaça patlar? hadi en kötü ihtimalle her yeri desenle boyanacak diyelim. bir de deseni kağıda mı çizip göndermek lazım?

:cyclopsan söylenicek herşey söylenmiş :rendeer: tebrikler barış abi.. süper..

Tebrikler

Tebrikler ellerinize sağlık. güzel olmuş. Fakat bir eksik var. Hussarın gün ışığında montajdan sonraki çil çil hali. Bundan mahrum etmeyin bizi..

Kolay gelsin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar