Fuardan gel çeza öde

yer mecidiyeköy kaldırıma bıraktım motoru polis arkadaşlar karşı kahveden otururken ceza yı yazmışlar saolsunlar 62 lira yaya yolu işgal adı altında :pale:

saolsun devletimiz teşvik edicek ti malesef ceza kesiyor

:pr:

Super Moderator
tebrik ederim motoru kaldırıma bırakıp ceza yiyen ilk üyemiz oldunuz :mrgreen::mrgreen::queen::queen:

10 Gün abi.. 10 Gün.. her gün başına bi iş gelmesin senin.. gökan 10 Gün derken bunu kastediyo olmasın..

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
şimdi ben buna gülüyorum desem kızarmısın :)

hayır yani bir gün önce motosiklet fuara git ordaki güzellikleri gör düşün demekki devletimiz tejvik edicek köprü bedava olucak yollar bedava olucak de sonrada gel yaya yolunu kapatmışsın diye 62 lira ceza ver park ettiğim yer arkadaşımın dükkan önü be

---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:37 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:36 ----------

10 Gün abi.. 10 Gün.. her gün başına bi iş gelmesin senin.. gökan 10 Gün derken bunu kastediyo olmasın..

10 gün sonra bakıcaz artık ne olucak

:mrgreen:

Geçmiş Olsun Abicim :rendeer:
saol canım:rendeer:

şimdi ben buna gülüyorum desem kızarmısın :)

şile yollarında elimden kimse alamaz seni desem polis cezası bile kurtaramıyacak seni :queen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:40 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:39 ----------

gülme.. ama kaldırımda iken park cezası yemesi ilginç.. ilk defa duydum.. motor yeşil ya dikkat çekiyo..

aynen yazan şu

yaya kaldırım üzeri park:pale:

yer mecidiyeköy kaldırıma bıraktım motoru polis arkadaşlar karşı kahveden otururken ceza yı yazmışlar saolsunlar 62 lira yaya yolu işgal adı altında :pale:

saolsun devletimiz teşvik edicek ti malesef ceza kesiyor

:pr:

demekki mecidiyeköylerde geziyomuşsun bak bide benim ne işim var orada diyodun yakalandın..:bounce::queen::bounce:

demekki mecidiyeköylerde geziyomuşsun bak bide benim ne işim var orada diyodun yakalandın..:bounce::queen::bounce:

len baglama hemen bu ceza gecen hafta yemişiz evrak az önce geldi:mrgreen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:46 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:44 ----------

nası tavşan bu canım?

kardeşime artislik yapma bu sene şile için senle ilgili dehşet planlar içerisindeyim.. ::139::

ikinizide kafa kafaya carparım dur şu cezaları bi ödüyelimde:mrgreen:

bu arada imzandaki baş haflerin dikkatimi çekti:bounce:

len baglama hemen bu ceza gecen hafta yemişiz evrak az önce geldi:mrgreen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:46 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:44 ----------

ikinizide kafa kafaya carparım dur şu cezaları bi ödüyelimde:mrgreen:

bu arada imzandaki baş haflerin dikkatimi çekti:bounce:

hadi bakalım devamlı oralardasın demekki:bounce::queen:

geçmiş olsun polisler motorlara ve motorculara hiç insiyatif kullanmıyor yada ben hiç duymadım kaldırımdaki motora cezamı yazılır olacak şey değil :silent:

Bu iyi fikirmiş bak :cat: :wiinkk: :cherry: :queen:

banucuk sen onun fikirlerine destek verme özendi dün benim yeşil fıstıktan oda yeşil giydi gerçi yakıştıda he:mrgreen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:51 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:50 ----------

geçmiş olsun polisler motorlara ve motorculara hiç insiyatif kullanmıyor yada ben hiç duymadım kaldırımdaki motora cezamı yazılır olacak şey değil :silent:

bu ara devletin harçamaları fazlaya bi yerden cıkaracaklar anlaşılan :pale:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:53 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:51 ----------

Bu iyi fikirmiş bak :cat: :wiinkk: :cherry: :queen:

Çok dikkatlisin Abi sayende bende gördüm :queen: :rendeer:

tejrube başka bişe iştede kendimize olsun :queen:

Usta sende ama yapmışsım Kooooocaaaaa motoru kaldırıma cekmişsin olacak işmi yersin tabi cezayı.:queen:
Şaka bir yana ustam geçmiş olsun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar