Fuar'dan aldıgım çanta ve kask

Hayirli olsun. Ben de ayni kaski kullaniyorum ve memnunum :cat:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
valla iyi günlerde kullan. biz zamanında az biraz fazlaya mı almışız kaskı ne? bu granville de fena diilmiş..
lakin bence asıl çanta çok hesaplı olmuş. dediğim gibi :) her ikisini de güle güle kullan.

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
Hayırlı uğurlu olsun.
Çantanın Almanya satış fiyatı 10€ diye biliyorum. Malesef Türkiye'de biraz pahalıya satılıyor.

sanırım sen kaskı alırken ben burcuyla yanınıza geldim seni standta gormedim abi bn hiç:p
buarada kask cok guzel ordada soledim ama duymams olabilirsin hayırlı olsun allah işe yaramasını nasip etmeden kullanmayı nasip etsin:queen::rendeer:

aydemirim hayırlı uğurlu olsun:rendeer:.
abi millet ses yapar diyor, sen er5 inle 210-220 lere çıktığında ses olayı nolacak:p

Gaziantep İl Temsilcisi
aydemirim hayırlı olsun güle güle kullan kardeş.

teşekürler bora abi....

Hayırlı olsun iyi günlerde kullanın. Çanta yakıyor. Benim çeneden açılır kasktan dilim yandı, kimseye de tavsiye etmiyorum. İnanılmaz ses geçiriyor. geçen bir başlıkta daha söylemiştim, 160kms üstüne çıkınca sanki kafamı jet motoruna sokmuşum gibi gümbürtü işitiyordum.. Bir de çeneyi yukarı açınca tepede kalıyor, paraşüt gibi hava tutuyor 80i bile geçsen kafayı geri çekiyor hava direncinden. çene açıkken de komik gözüküyor. Keşke ona o parayı vereceğime adam akıllı bir fullface alsaydım, artçım kullanırdı. yine de hayırlı olsun, benim aksime bu kaskları çok kullanışlı bulanlar da var.

arkadaşim bilgilerin için teşekürler ama full kapalı kask bunun kadar kullanışli olmuyo rhele sıcak havalarda şehir içinde insanı sıkıyor ben 2 senedir çeneden açilir kask kullanıyorum birde onun alişkanlıgı var zandedersem

sanırım sen kaskı alırken ben burcuyla yanınıza geldim seni standta gormedim abi bn hiç:p
buarada kask cok guzel ordada soledim ama duymams olabilirsin hayırlı olsun allah işe yaramasını nasip etmeden kullanmayı nasip etsin:queen::rendeer:

dogrudur ama ben MT stand dına en az 2 saat kalmişimdir...

aydemirim hayırlı uğurlu olsun:rendeer:.
abi millet ses yapar diyor, sen er5 inle 210-220 lere çıktığında ses olayı nolacak:p

sagol gürsel kardeşim benım er 5 nın üstünde ne işim var o süratde

sürat bizi bozar.......:queen::queen::queen:

hayırlı olsun Aydemir.
ben de lazer granville kullanıyorum, ve hiç memnun değilim.
vizör kapalıyken hemen buğu yapıyor, vizörü hafifçe kaldırınca da rüzgar direk gözlere vuruyor.
çene kilidi de zor kapanıyor.

airoh kullandıktan sonra bu kaska hala alışamadım, sevemedim.
İnşallah sana uyar, rahat edersin.

Almanya Louis'den 140 YTL'ye almıştım.

hayırlı ugurlu olsun bende Sinan abimden alıorum ceneden acılır kask ama benım kı 2. el bıse olmas ogrencı adamız bız :)

hayırlı olsun dostum kaskı bilmemde çanta aynı benimkinden hatırlarsam motosikleti aldığımda üstündeidi.
fuarda niye görüşemedik acaba okadarda bakındım ama olsun kısmet deilmiş demekki.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar