fuardaki sarışını kaptım..

Hayırlı uğurlu olsun, Allah kaza bela vermesin.
Sarışının resmini isteiz.

bune yaaw bende hosteslerden birini kaptın sandım :)

hayırlısı olsun kardeş ne diyim
bizim standda kırmızı vardı çiçek'in onu vereydik sana keşge işiniz görülürdü ikinizinde :)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hayırlı olsun güle güle kullanın :) Ama sarışın deyince cbr125faik in turuncu gtr si geliyo nedense hep benim gözümün önüne ne kadar sarı olmasa da biğiniyorum onu çok karizma :mrgreen: Allah hepinizi kazadan korusun :rendeer:

Vespadan Transalp'e geçiş hee vay bayağı hızlı bir geçiş olmuş umarım keyifle kullanırsın allah kaza bela vermesin.

merhaba! 5 yıldır vespa kullanıyorum şimdi ise fuardan bir Transalp sahibi olarak çıktım. Konşuk motordan xl 700 Transalp. 20.900 tl olan motor artık 18.000 ila 18.450 tl arasına inince almaya karar verdim.
Enduro segmenti için ileri sürüş dersleride almayı düşünüyorum. kimi tavsiye edersiniz?
servis için çok yer tanımıyorum tavsiye ve önerileriniz varmı?
tüm motosiklet sevenlere selamlar :)

Güzel bir motor hayırlı uğurlu olsun... Kazasız belasız sürüşler dilerim...

Arkadaşlar birileri sarışın mı? Demişti?

Yada Ducati nin kızlarından biri mi?

Neyse konuyu dağıtmayalım... Sadece bakın haaa... :queen:

Hayırlı olsun.Kazasız belasız sürüşler dilerim.Eğitim için BMW Academy Rider'da var.Fakat En düşüğü 65oCC olan BMW'ler yerine daha düşük hacimli eğitim istiyosan Honda'nınkiyle başlamanı tavsiye ederim.

2008 model olanı mı :p
Honda standında hangi motoru sorarsan sor, "abi şuna bi bak valla 18.500 yaptık bak" diyorlardı senin sarışın için:queen:

Kazasız belasız sarışınınla bol bol Alpleri transit geçmeler:rendeer::mrgreen:

teşekkurler..model 2009 aynı fiyata geldi..

Vespadan Transalp'e geçiş hee vay bayağı hızlı bir geçiş olmuş umarım keyifle kullanırsın allah kaza bela vermesin.

teşekkurler..haklısın ama arada f650 gs ve triumph advanture gibi motorlarla biraz mesai yapmıştım..

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar