fuardaki sarışını kaptım..

Hayırlı uğurlu olsun, güle güle bin.

Kriz patlamasaydı, ben BMW'de sürüş eğitimi patlatacaktım :salut: Krizin canı sağolsun.

OMM yi bende ilk defa duydum, fırsattan istifade araştırayım bari...

Motosikleti
Sym symphony ST 200i
hayırlı ugurlu olsun iyi günlerde kullan. almaklada bu krizde karlı çıktın diyebilirim.. motor almada zamanlaman çok güzel olmuş.. kazasız sürüşler

2008 model olanı mı :p
Honda standında hangi motoru sorarsan sor, "abi şuna bi bak valla 18.500 yaptık bak" diyorlardı senin sarışın için:queen:

Kazasız belasız sarışınınla bol bol Alpleri transit geçmeler:rendeer::mrgreen:

inş. o stantta duranı almamışındır ben sinyalini kırdım onun yanlışlıkla kolum çarptı ya tüh,

hayırlı olsun :p

inş. o stantta duranı almamışındır ben sinyalini kırdım onun yanlışlıkla kolum çarptı ya tüh,

hayırlı olsun :p

Neeee kolun muu çarptııı!!! :santa:
O yüzden o motoru gelene geçene yalvara yalvara satmaya çalışıyorlardı demek, pert diye yazılmıştır bile o nüfus cüzdanına:queen:

Abi biri fuar başlığı altında biri bir şey demişti ya, içimde kalmasın yazamamıştım oraya;
"Bir Vasco'yu" farkedebildim orda:silent:" diye bir şey yazıyordu. Kikikikiki::firca::

Moderatör
Hayırlı olsun, kazasız belasız güle güle kullan inşallah :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hayırlı olsun kazasız belasız günlerde kullan, Hondanın Güvenli Sürüş eğitimlerini tavsiye ederim, hem fiyat hem bilgi bakımından çok iyi,,, ordan aldığım bilgilerle 600rr kullanıyorum:)

hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız sürüşler...motorla birlikte bi tane de sarışın kapsaydınız çıkarken hepbirlikte :) :)

Bir tane de 1,5 metre bacak boyu olan sarışın petrol ofisi standında vardı. Bende o sandıydım. :) Transalp hayırlı olsun darısı bizim başımıza.

Hayırlı olsun, kazasız belasız inşallah.:)

Enduro eğitimi için Borusan'ın kursu vardı bildiğim kadarıyla, "BMW Rider Academy" bir araştır istersen.

hayırlı ugurlu olsun, kazasız günlerde güle güle kullanman dileğiyle.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar