Fuara persembeden gidenler barnak kaldırsııııın????

Arkadaslar fuara yarın gidenler kucuk kucuk gruplar halinde bulusup gidebiliriz malumunuz yol uzun kimse tek basına o yollarda sefil olmasın... Hadi barnakları gorelim????
Birim :p

ossun yaa napalim... Ben insanliga faideli olmak icin yazdim, malum hafta ici herkes calisiyor heralde gelenler hep cumartesi pazar gelecek....

alestacım herkez senin gibi evde yatamıyor :mrgreen:

çalışmasam ben eşlik ederdim valla bide hafta sonu giderdim

"alestevardiya", Ben düşünüyodum.Baktım perşembe için hareketlenme yok Cuma dediydim ama belki beraber gidebiliriz.Arabayla gidicem uygun biyerde öğleye doğru buluşup gidebiliriz.

"dishy",Olur valla Anadolu yakası nası olsa.:cherry: uygun biyer olarak Ankara nasıl?

DARKDIAMOND:Tamam vedo da var... bende arabayla gitmeyi dusunuyodum ama farketmez birimiz alsak yeter... Biz saat 13 gibi cıkalım dedik sen ne dersin?? Ozelden telefonunu yaz istersen konusalım??

dishy' Alıntı:
yok izmir olsun :p :p :mrgreen:

Farketmez.İzmir'de aynı zaman,olur yani:cherry:

"alestevardiya",mesaj gönderdim.13:00 benim için gayet uygun olur.Birlikte gidersek hem fikir alışverişide yapmış oluruz.:cat:

Bende perşembeden başlıyorum fuara, ama size katılamayacağım yolda,
artık orda görüşürüz heralde, benim evime 10dk'lık mesafede zaten fuar alanı :)

Büyük ihtimal standa uğrarız hepimiz.Buluşma yeri 14:00 gibi orası olur herhalde.

Super Moderator
İlk günden ben de fuardayım, gidiş saatim ve şeklim belli değil ama motosiklet.net standında görüşmek üzere...

sevgılı alestevardıya pazar gunu için seni listeden sileyimmi eger gelmeme veya gelme durumunu bıldırırsen sevınırım

"alestevardiya"."vedo" ve ben dün çok güzel bir fuar gezisi yaptık.Baya bi fotoda çektik."vedo" kardeşim bugün yarın buraya atar resimleri.Ben bidaha gidicem bu fuara.Cts büyük grupla orda olmayı acayip istiyorum.Şartları zorlamak lazım dimi?:cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar