Fuara giderken yaptığım kaza...

çok geçmiş olsun bende aynı çukurdan son anda kurtuldum.yola mı bakıcaqz önümüzemi .çözemedim..ne biçim yollar yaa

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
gecmis olsun sende birsey yoksa önemli değil dostum..

gecmıs olsun allah beterınden saklasın dıkkat edın kendınıze bırdaha acı haber almıyalım arkadaslar

ARkadaşlar Hepinize iyi dilekleriniz için teşekkür ederim Allah kiseye kaza bela göstermesin yolların duru berbat köstebek çukuruna dönmüş heryer tekrardan sağolun...

ugurcan geçmiş olsun sende birşey yoksa problem yok..
birde ben resimden gördüğüm kadarıyla buradaki çukurların aynısı :d ve günde mutlaka 1-2 kere giriyorum bu şekil olmadı jant acaba önceden bir darbe falanmı aldı?

buyuk gemiş olsun, geçende boyle bir olay gördük forumda. Başka şansımız yok gibi... Tek çare yolları ezberlemek. ben öyle yapıyorum nerde ne çukur var diye.. Ama süprizlere de dikkat etmek gerek

geçmiş olsun, özel servislerde çok dikkat ediyorum bu çinmalı olan 13 jantlı motosikletler çok çabuk jant kırıyor, bence servislerinizle görüşün, 130 70 13 yerine 130 80 13 lastikler takmayı deneyin yani bir üstü olan daha kalın lastikler. bence daha güvenli olur.

geçmiş olsun ark bende geçen hafta aynı şekilde bi kaza yaptım
forum da takip etmişsindir

ben sabah arabalı vapura yetişecem diye yerde 10 metre sürüklendim motorla birlikde bu fuara gelmeme engelmiydi tabiki hayır kaldırdım motoru ve aynen devam :queen::queen:

büyük geçmiş olsun dostum...

çok geçmiş olsun arkadaşım , bunnarı görmek hele ki sizin gibi çok km yapmış arkadaşların başına bunnarın geldiğini görmek benim gibi motosiklet sevdasına yeni tutulanlar için gerçekten ürkütücü . allah korusun beterinden saklasın sizi hepimizi :S

sağolun arkadaşlar... fuara gelmeme engel olmadı bir kuryeci arkadaşı durdurup fuara kadar gittim :) onada burdan teşekkür ederim... 90 95 gibi bir hızla gidiyorduk ve artçımda vardı epey ağırdık çukurun sonuda çok keskin olduğu için bu hale geldi

Geçmiş olsun.. Bu çukurlar yüzünden sağ şeritten gitmem gerektiği halde soldan gittiğim ya da çukurları es geçmek için cambazlık yaptığım oluyor... Engel atlama gibi.. platform oyunları gibi birşey.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
geçmiş olsun kardeşim :S daha büyüğüde olabilirdi allah korumuş... motoruda korusaydı keşke:cherry:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar