Fuara giderken yaptığım kaza...

Gecmis olsun:S malesef bu cukurlar heryerde war. aynisi benimde basima geldi :D gidonu kaldirdim arka teker sert carpinca motor saga yatti arkamda tir vardi allah korudu biraz suruklendim kenarda sonra hemen eve dondum:) tekrardan gecmis olsun..

Çok geçmiş olsun benzer bir çukura topkapı girişinde düşmüştüm.
Güzel istanbulumun, güzel yolları işte.

Motosikleti
ZX12R
honda beatimle daha kötülerine istemeden bende düşüyorum ama çok şükür hiçbirşey olmuyor. Fark var.

:pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::p

senin..................................................................................................................................................................................................................................................:wiinkk:

illaki çin mallarına vurguluya vurguluya kötülüceksiniz kalitesizse o benim sorunum!!!

bence hakkını kanunı yollardan aramalısın,
bu tür durumlarda kanuni işlem uygulamak gibi hakların oldugunu bılmelısın çünki,
inş polıs felan gelmış ve tutanak tutturmuşsundur...
resımlı kanıtlı felan...

Motosikleti
TGB X-MOTION 250
turkıyenın yollarında kanun yok malesef gecenlerde karayolalrına maıl attım arkamdan 130la benı sıyırıp gecıyolar dedım sag serıtte 80 le gıtmek suc mu dedım hızlı gıdınce motor hızlı gıdıyo oluyo yavas gıdınce araba altına alıyo onlarda olmadı bozuk yol yuzunden sen kaza yapıyosun motorculara yaşamak harammış gıbı sankı :(

Motosikleti
ϸεџꬶεѻҭ ӽϸ ꜯꝏ ꬶҭ
çok geçmiş olsun arkadaşım. bu tür çukurlara çok dikkat etmek gerekiyor. geçenlerde beyaz masaya web sitelerinden mesaj yazdım, E5 güzergahı Bakırköy-Mecidiyeköy arasındaki çukurlardan dert yandım. Aracımın iki kere lastiği yarıldı bu yol üzerinde çünkü. 10 gün sonra cevap verdiler çukurların kapatıldığına ve yama yapıldığına dair. Ertesi gün merakla yine çıktım yola. Evet bir kısmını kapatmışlar ama en derin olanları halen duruyordu. Yarım yamalak iş yapmışlar yani. Neyimiz tam ki?

Çok geçmiş olsun tekrardan. Videoyu ekleyebildin mi bu arada? Ben mi göremedim?

Motosikleti
ZX12R
arkadaş kaza yaptım diye topicc açmış...biride gelmiş

benim motorum seninkinden iyi muhabbeti yapar yaa..

insanlık mı buuu..adamlık mı yanii..yok bu motor çin maliymış

arkadaşınki hondaymış bak heleee..tam yeri demi burası..

yazdıgı klawye bile çin mali haberi yok..honda dediği motoru sök

100 parça çıktıysa 90 ında made ın chına yazmıyorsa gel..

honda beatimle daha kötülerine istemeden bende düşüyorum ama çok şükür hiçbirşey olmuyor. Fark var.

Affferim sanaaaa... İyiki honda almışsınnnn.
Arkadaş geçirdiği kazayı anlatıyor sen honda diyorsun. Ya değil sende honda uzay gemisi olsa FARK ETMEZ ama...

Neyse geçmiş olsun arkadaşım bu arada. Maalesef yollar tuzakla dolu.

Sağolun arkadaşlar boşverin anlamazlar nekadar söyleseniz boş!!!

Geçmiş olsun, kış mevsiminde olduğumuzdan dolayı yolların hali çok kötü maalesef, belediyede gerekli onarımı yapmayınca ortaya böyle üzücü kazalar çıkıyor. Allah büyük kazalardan korusun hepimizi...

Gönül isterki herkesin bindiği motosikletlerin kaliteli olmasını ama bütçede çok önemli. Unutmayınız ki eğer Çin motorları piyasaya girmemiş olsaydı şuan motosiklete binmek birçok kişi için sadece ve sadece hayal olarak kalırdı.

Kazasız belasız günler......

Geçmiş olsun kardeşim Allah beterinden saklasın.Yollar köstebek yuvasına döndü artık,kazalarda haliyle kaçınılmaz.Yollarda ciddi bir düzenleme yapılmazsa motor yerine traktörle falan gezmek zorunda kalacagız.(özellikle bu sene)

[GV]http://video.google.com/videoplay?docid=1668352006185181542[/GV]

kaza anı videonun sonunda

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar