Fuara davetiye nerden bulacağız

merhaba arkadaşlar

fuara davetiye nereden bulacağız ?

pazar günü gitmeyi düşünüyoruz eşimle..

varmı öyle firma davetiye verecek.. yada girişler kolay olur mu acaba.. kimya fuarına gittik ne yapacaz nasıl gireceğiz derken içeri girmeden bi baktık davetiyeler ortalıkta geziyor. bu durum farklı olur sanırım

Gecen sene 3 arkadaş gidicektik sonradan bi arkadaş daha ilave geldi ben biletimi ona verdim. Onlar girceklerdi içerde yaka kartı olan bi abi var onu bulup beni alıcaklardı. kapıda beklerken bi bayan erkek arkadaşıyla gelmişti yanıma geldi bilet mi arıyorsun dedi evet dedim 2 tane verdi şansa 2010 senesinde de Mahalledeki abilerle gitmiştik kapıda sigara içiyorlardı sonra biri geldi 15 20 tane bilet verdi alın olmayana verin dedi biraz dağıttık sonra bilet sanalardan biri geldi elimizden aldı karaborsa dedi ceza dedi bişiyler dedi. Yani anlıyacağın kısmetin varsa eline gelir abim ama yok bekleyemem kapıda rezil olamam dersen 20 veya 25 tl'te satılıyor.

Perşembe veya Cuma olsaydı motoron ve motobike 2 kişilik davetiye veriyor zaten ama oraya gidince yardımcı olacak birileri çıkar olmadı karaborsa 10 liraya bulursun herhalde

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar