fuar

herkese selam.. :king:

fuardaki satışlarla ilgili birşey duydum..bazı markalar kredi kartına 12-18 ay taksit yapıyorlarmış..henüz gidemedim fuara o yüzden doğruluk payı nedir bilmiyorum.. :silent: meraktan çatlamak üzereyim.. bilgisi olan var mı? doğru mu bu bilgi??

leto' Alıntı:
prometheus ne bu böle kovarmış gibi..
Kovarmış gibi mi :sunny: Yaf hatırlatıcı mesaj bunlar, yeni gelenler için... Çok mu sert olmuş :silent: Değiştirelim o zaman tavsiye edeceğiniz bi metin var mı, onu yazayım?

evet çok sert olmuş..korktum walla bi an nereye üye oldum ben yaw gestopa kampına mı diyerek :p

Marla ben hondanın kredi kartına 12 ay taksit yaptığına şahit oldum bu gün,diğer markaları bilmiyorum..

hoşgeldin.. ayrıca biraz kendini de tanıtırsan seviniriz..
taksit olayı var.. kask baktım ben.. tek çekim ve nakite % 10-15 civarı indirim veya 12 ay falan taksit var (shoei-arai)

danger0' Alıntı:
Marla ben hondanın kredi kartına 12 ay taksit yaptığına şahit oldum bu gün,diğer markaları bilmiyorum..

Gestapo kampı değil tabi ama hızlı bağlantısı olmayanlar için başlıklar doğrultusunda ilerleme açısından önemli şeyler. Ya danger 12 taksit olayı varsa bizden peşin alacaklar parayı. Kazık mı yedik ya da yiyoruz? :pale:

hoşgeldin, taksit konusu dogru ama vade biniyor üstüne, fuardaki fiyatlar peşin fiyatları.

Dostlar Fuara Fot. Makinasıyla giden olursa Şu Mondial ZAT ın Yandan ve Arkadan resmini rica etsem çekebilirmisiniz. Önden gördük motoru ama... Şimdiden teşekkürler... :rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar