- Konu Yazar
Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım, 25 yaşında serbest meslek sahibiyim, bir aya kadar motosiklet motosiklet almayı düşünüyorum. İlk motosiklet olarak ikinci el Yamaha Ybr125 düşünüyorum, tecrübe olarak 5 yaşından beri bisiklet kullanıyorum, denge konusunda sorun yaşayacağımı düşünmüyorum.18 yaşından beri aktif trafikte araç kullanıyorum, İstanbul içinde de bir kaç kez kullanmışlığım var. Son iki yıldır yaz aylarında az çok CUB kullanmışlığım var. Bunun yeterli olmayacağını düşündüğüm için YRA'ye gitmeyi düşünüyorum.
Şu ana kadar mont ve eldiven aldım. Bunun dışında bot ve pantolon konusunda da aklımda Puma Desmo v2 ve tech 90 tam koruma pantolon var. Geçenlerde kask baktım Arai Rebel almayı düşünüyorum. Satıcı %20 indirim yapıyor, sizce fuarı beklemeli miyim? Daha iyi bir indirim yakalayabilir miyim? Bunun dışında verebileceğiniz tavsiyelere de açığım. Cevaplarınız için teşekkürler.
Şu ana kadar mont ve eldiven aldım. Bunun dışında bot ve pantolon konusunda da aklımda Puma Desmo v2 ve tech 90 tam koruma pantolon var. Geçenlerde kask baktım Arai Rebel almayı düşünüyorum. Satıcı %20 indirim yapıyor, sizce fuarı beklemeli miyim? Daha iyi bir indirim yakalayabilir miyim? Bunun dışında verebileceğiniz tavsiyelere de açığım. Cevaplarınız için teşekkürler.