anlaşıldı sabahcılar belli oluyor sizi gidi sizi:cherry::cherry::cherry:
Zarganam Hasanım adaş ben buralardayım yavf benden kaçış yokkkk:queen::queen::queen::queen:
hımm pek göremiyorumda seni neyse hoşgeldin
Zarganam Hasanım adaş ben buralardayım yavf benden kaçış yokkkk:queen::queen::queen::queen:
Herkese GÜNAYDIN arkadaşlar
günaydın canoo![]()
Günaydın caner ::sluu::
nasılsınız iyimisiniz hasan abi deniz nasıl ???
arkadaslar merhaba
yarın için anadolu yakasından gelicek olanlar, buluşma yeri ayarlandımı.gerci gecmis sayfalara baktım ama göremedim.Ayberk de sormustu.bi gelişme varmı acaba.
nerelerdesin hasan? geliyosun dimi yarın? :bounce:
Valla bende gelmeyi istiyorum da Çağlacım ama bakalım sen kime artçı olucaksın.
Birine artçı olursam sabah kahvaltı da sizinle olmak istiyorum yoksa öğleden sonraya kalır benim gelişim.
saat kaçta fuarda olunacakk ??? aheyyy millett
durumum kesinleşti geliyorum tabi yarın sabaha kadar yaşarsam =)
ancak 71 kişi sığcakmı oraya xD
biz heryere sıgarız![]()
inşallah =)
71 kişi gozukuo ama kım bılır kac kısı olcaz
ozaman soyle yapalım.fikri ben atıyım ortaya.Kadıkoy salı pazarının orada saat 9:15 nasıl olur.eger haremden gecilecekse haremde bulusalım.
arkadaslar muhtemelen haremden gelıcek cunku sırkecıde bızı karsılıycak arkadaslar olucak benım bıldıgım yanlısım varsa duzeltın ama:wiinkk:
arkadaslar muhtemelen haremden gelıcek cunku sırkecıde bızı karsılıycak arkadaslar olucak benım bıldıgım yanlısım varsa duzeltın ama:wiinkk:
bu arada kahvaltı 10da baslıyor bzım 9 seferıne bınmemız lazım cunku bırdahakı sefer 10 da
yetısemeyız kahvaltıya
ozaman soyle yapalım.fikri ben atıyım ortaya.Kadıkoy salı pazarının orada saat 9:15 nasıl olur.eger haremden gecilecekse haremde bulusalım.