FUAR ÖNCESİ KAHVALTI Pazar günü Hacısayid'te

arkadaslar merhaba

yarın için anadolu yakasından gelicek olanlar, buluşma yeri ayarlandımı.gerci gecmis sayfalara baktım ama göremedim.Ayberk de sormustu.bi gelişme varmı acaba.

anlaşıldı sabahcılar belli oluyor sizi gidi sizi:cherry::cherry::cherry:

Zarganam Hasanım adaş ben buralardayım yavf benden kaçış yokkkk:queen::queen::queen::queen:

nerelerdesin hasan? geliyosun dimi yarın? :bounce:

arkadaslar merhaba

yarın için anadolu yakasından gelicek olanlar, buluşma yeri ayarlandımı.gerci gecmis sayfalara baktım ama göremedim.Ayberk de sormustu.bi gelişme varmı acaba.

şafakcım henüz bende böyle bir mesaj okumadım. sanırım yine en uygunu kadıköyde buluşmak...

durumum kesinleşti geliyorum tabi yarın sabaha kadar yaşarsam =)
ancak 71 kişi sığcakmı oraya xD

ozaman soyle yapalım.fikri ben atıyım ortaya.Kadıkoy salı pazarının orada saat 9:15 nasıl olur.eger haremden gecilecekse haremde bulusalım.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
havanın güzelliğine baaaaaaaaaak:)))) beyoğlu civarından iki 600rr, bi gsr600 harekete gececeğiz katılmakisteyenler 0535 814 37 86 dan bana ulaşabilir:)

ozaman soyle yapalım.fikri ben atıyım ortaya.Kadıkoy salı pazarının orada saat 9:15 nasıl olur.eger haremden gecilecekse haremde bulusalım.

arkadaslar muhtemelen haremden gelıcek cunku sırkecıde bızı karsılıycak arkadaslar olucak benım bıldıgım yanlısım varsa duzeltın ama:wiinkk:

arkadaslar muhtemelen haremden gelıcek cunku sırkecıde bızı karsılıycak arkadaslar olucak benım bıldıgım yanlısım varsa duzeltın ama:wiinkk:

bu arada kahvaltı 10da baslıyor bzım 9 seferıne bınmemız lazım cunku bırdahakı sefer 10 da
yetısemeyız kahvaltıya

bu arada kahvaltı 10da baslıyor bzım 9 seferıne bınmemız lazım cunku bırdahakı sefer 10 da
yetısemeyız kahvaltıya

pardon kahvaltı saatını yanlıs yazmısım:)ama genede gec kalırız saat 10 dakıne bınersek

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar