Fuar ile ilgili açılacak başlıklar hakkında önemli duyuru

siteden standı olan varsa c.tesi orda olucam bi selam veriyim =)
pazar bulusma demişsinizde ondan görüşemem genelle

Moderatörlük yan gelip yatma yeri degildir. Tabi insanlar hatayapacak. iyi kimse hata yapmasin siz moderatorler ne yapacak peki. Bi yerde hata yapilmiyorsa o yerde hiç birsey yapilmiyor demektir bunda bilin. Biraz sartlar zorlaşincada işkence olarak goruyorsa moderatorluk yapmasin o zaman. Tabi bu gonul verme işidir.

Son düzenleme:
Heh abi , ben bir de şu muhabbeti sevmiyom..

Adamın sitede topu topu 3 mesajı var. Aktif olmayı bırak; yılda sadece fuar haftası siteye bakıp çıkıyor.

Orada karşılaşınca ben de MT 'den diyip ; göğsünü gere gere nickini söylüyo :farao:

Hönk! Haaaaaa tamam! diyip geçiyoruz tabi :cherry:

Super Moderator
Eyong' Alıntı:
Perde kapanınca temizlersiniz ortalığı forrap ve Olcan la :p
Sen Olcan'ın son 1 ay civarında ortalık temizlediğini gördün mü hiç?:bounce:
Beceremediklerinizi bir halledip takılıyor öyle...:mrgreen:

Gö"z"ü çok kalktı bu Olcan'ın da...:p

@İHTİYAR; muhtemelen ben bu satırları yazarken sen çok uzaklarda olacaksın ama:p; o J&B'yi rüşvet değil de bahşiş olarak ben kabul edebilirim:p 24'ünde Dış Hatlar Geliş'e kurayım standı...:cherry:

ooo, aramıza hoş geldin aynux :p

hoşbulduk.. biraz gec olmadimi!! ben siteye 2006 nin 10 ayindan beri uyeyim. sen 2004 yilindan beri uyesin ve ben seni taniyorum sen bana daha yeni tanidin ve hosgeldin dedin... biraz ozveri iste... sozde degil ozde MT li olmak var..

bazi kişiler tarafindan siteden senelerce uzaklastirilan buraya girme toplantilara gelme diyenler olursa tabi uc mesaj olur. tabi sadece fotolara bakmaya girilir... olaylari bilmeden konusmayin lutfen ( kural koyun 3 mesaji olan sitedeki fotoraflara bakamaz diye bizde gidelim o zaman gelmiyelim)

Son düzenleme:
olcan138 J&B yi ben versem standı gürcistan sınır kapımısına taşırmısın:p

Super Moderator
Senin işin 1 şişeyi aşar:p, standı getireceğim tırın boş dönmemesi lazım:wiinkk:

Atatürk Havaalanı fuar alanından şişe yuvarlanacak mesafede ne de olsa:p

Senin işin 1 şişeyi aşar:p, standı getireceğim tırın boş dönmemesi lazım:wiinkk:

Atatürk Havaalanı fuar alanından şişe yuvarlanacak mesafede ne de olsa:p

Merak etme gürcistandan o tır boş dönmez en kötü ihtimal içi motor dolu olur:wiinkk::wiinkk::queen: :queen:

"Fuar için topic açmayın" "topiğini açan" modu kutluyorum :mrgreen:

açarmı gibi yapmak yasak mı:p

acaba bizim MT izmir şimdi napıyor fuarda :silent::bounce:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar