Fuar ile ilgili açılacak başlıklar hakkında önemli duyuru

Arkadaşlar, biz forum yöneticilerinin en sevmediği haftalara girmiş durumdayız. Fuardan önceki ilk 2-3 hafta ve fuardan sonraki 1 ay boyunca, fuar işkencesi çekiyoruz. Eğlenceli ve keyifli olması gereken fuar bizim için can sıkıcı olmaya başlıyor.

Nedenlerine gelirsek:

- "Haydi fuara beraber gidelim" şeklindeki her üyenin kendi boş olduğu tarihi yazdığı birden fazla saçma başlıklar,
- "Ben 1 saat sonra fuar alanına gidiyorum, haydi buluşalım" şeklinde yine bireysel nitelikli başlıklar.
- "İşte fuardan ilk fotoğraflar" şeklinde yazılıp da aslında onuncu, on beşinci falan açılan başlıklar.
- "Benim çektiklerim daha güzel" şeklindeki fotoğraf başlıkları.
- "Bu motor nasıldır" şeklinde açılan fuardan birkaç fotoğraf içeren ancak arama yapılsa aslında senelerdir aynı şeyleri söylemiş olduğumuzun görüldüğü başlıklar.
- "Ben yeni üye oldum, ne almalıyım fuarda çok acil" şeklinde motor alım-satımını ölüm-kalım haline getiren başlıklar.
- son olarak, motosikletlerden çok mankenleri çekmeye çalışmış olan bazı üyelerin açtıkları fotoğraf başlıkları (bunları özel olarak mailime gönderebilirsiniz :p :cherry: )

Bütün bu maddeler dellenmemize sebep olmakta ve sinirlendiğimiz için özellikle fuar dönemlerinde çat-çut başlık kilitleriz ya da birleştiririz.

Şimdiden anlayışlı olacağınızı ve bizlere yardımcı olacağınızı umarız.

Keyifli fuarlar :)

Hay ağzını öpeyim..Diyecem millet yanlış anlayacak valla..:wiinkk:

Procuğum gerekli bir konuya değinmişsin..:cat:
Yürekten kutlar,yanaklarından öperim..:p

pro sen ne zaman gidiyorsun başlığını bulamadımda :queen:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Pazar herkes orda olsun.... Hepinizi öpecem.... :p

Sevgili Prometheus ben 24 ü sabah yurda dönüyorum rica etsem stand toplaşması topic i açabilirmiyiz ?:cherry:
Söz bak sabah 06.15 iniyorum,bagajdı passport kontroldü filan en geç 07.00 da fuar alanında olurum,standı sökerken yetişirim,zaten yolun karşısı be ya.:wiinkk:

Not:rüşvet saymazsan free shooptan bi J&B getirebilirim,ne dersin hı?????:queen:

Servıce From To Depart Arrıve
-------------- ------------------- --------------------- -------- -------
Turkısh Aırlınes - Tk 1368
Frı 14mar ıstanbul Tr Tashkent Uz 2210 0525
Ataturk Vostohny 15mar
Non Stop Termınal ıntl Duratıon 4:15
Non Smokıng
Reservatıon Confırmed- K Economy
On Board: Meal
Equıpment:boeıng 737-800

Turkısh Aırlınes - Tk 1371
Mon 24mar Tashkent Uz ıstanbul Tr 0400 0615
Vostohny Ataturk
Non Stop Termınal ıntl Duratıon 5:15
Non Smokıng
Reservatıon Confırmed- M Economy
On Board: Meal
Equıpment:boeıng 737-800

Reservatıon Number(s) Tk/ruez4c

953 Lıra
Clıck The Followıng Lınk To Access Your Onlıne ıtınerary :

çok mantıklı düşünmüşsünüz pro. teşekkür ederiz bizde yığınla fuar sayfasıyla cebelleşmekten kurtulduk. bi çayı hakkettiniz.:mrgreen:

bence herkes ayrı ayrı baslık acsın daha renkli oluyo, birlestirince tadı kalmıyo... bi de cok zaman alıyo bakması... bence siz kafanıza gore resim yukleyin arkadaslar, biraz işcilik olur ama maliyete pek yansımaz:p

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Harley Davidson Softail 107
Al işte, Ticaretten zerre anlamayan Memur görüşlü bir mod. :p

Olm biz niye her sene online rekorlarını fuar zamanı kırıyoruz?

Üye kayıt patlaması niye fuar zamanı oluyor?

Ne kasyıon üyeleri başlık açmayın bilmem ne yapmayın diye, bırak coşsunlar reyting olsun :p

Hem zaten bu dediklerini yapacak olanların çoğu şu an bu başlığı okumayan yeni üye olacak kişiler.

Kasma kendini bu kadar, relax biraz. Sal kendini olm gevşe, saldım çayıra mevlam kayıra moduna geç :)

Perde kapanınca temizlersiniz ortalığı forrap ve Olcan la :p

"herkese bir fuar başlığı" kampanyasını destekliyorum...puhahahahhhaahahaa :cherry:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Pazar herkes olda olsun ulennnnnnnnnn o kadar birdaha demiyeceğim motorlarınızı alıp fuara geleceksiniz herkes güzel güzel fuarı gezecek manken kızlara yaklaşanı vururum uleennnnnn anladınızmı uleeennnnn :queen::queen::queen:( Kadir ağbi duymasın çok kızar):queen::queen::queen:Şaka bi yana tüm motorcular hepinizin gönlü güzel olsun fuarda buluşmak dileğiyle.:cat:

ben fuara gidemediğimden böle başlıklar açamıcam

"fuar nasıldı" die bi başlık açim bende bari:p:p

orada nasıl tanıyacağız birbirimizi ( yılın sorusu :mrgreen:) yaka kartlarınızı takın :cat:

Çok önemli bi konuya barmak basmışsın,mücadelenize teknik olarak olamasa bile yürekten destek veriyorum SAYGILAR:p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar