Fuar alanına nasıl gidebilirim?

Avrupa yakasında oturuyorum ama yeşilköye otobüsle nasıl gidilecegi hakkında hiç bir fikrim yok.Taksim,mecidiyeköy veya şişliden istikamet edebilirmiyim? ya da herhangi bir yerden tek seferlik otobüs koymuslarmı?Bide giriş ücretinin ne kadar oldugu hakkında fikri olan varmı?Bunların cevabını bilne arkadaslardan yardım bekliyorum.Abim eskisehirden gelicekte İstanbul'da kaybolup mahcup olmayalım diye soruyorum:)

Taksim'de AKM'nin önünden İETT servis kaldırıyor.Olmazsa,Aksaray'dan metro'ya bindiğinde CNR'ın altındaki istasyonda inebilirsin.Giriş ücretini 10ytl biliyorum ama yanlış olabilir.

Taximden; Finikülere binip kabataşa gidiyorsun. Kabataşda tramwaya binip zeytinburnuna veya aksaraya gidiyorsun. Aksaray veya zeytinburnunda hafif metroya binip cnr fuar merkezinde iniyorsun (Havaalanından 1 durak once) sonrada 200m. yuruyorsun.

ŞiŞLi ve M.Köyden; Metroya binip taxime gidersin. Taximden nasıl gidilire bak gerisi aynı.

Ben Antalya dan geliyorum yuh beee :p :p :queen:

Topik açtık ya işte, kahvaltı yapacağız önce :) :rendeer:

Dishy valla utandım kendimden:pGaliba araştırmadan konu açtım üşengeçligimden:)İStikametim şöyle:
Bahçeköy biniş-MEtro iniş
metro-taksim(metro)
taksim-kabataş(fünüküler)
kabataş-zeytinburnu(tramvay)
Zeytinburnu-istanbul fuar kompleksi(hafif metro)
Bu yolu nasıl daha aza düşürebilirm??

Valla İstanbul u bilmiyorum ki :silent: Biz nerden geleceğiz onu bile bilmiyorum, ben arkadaşıma emanetim o biliyor her yeri :cyclopsan

Bizde Allaha Emanetiz heralde :mrgreen:İnşallah bi tinerci,travesti saldırısına ugramayız:pTek otobüs seferi var demiissiniz saati falan oluyormuki??

Motoshow 07 IETT ile anlaşmalı ise taxim meydan dan direk otobus kalkıyorda olabilir ama varmı böyle bir uygulama bilmiyorum. DarkDiamond yazmış ama ben kesin varmı yokmu bilmiyorum.

Eğer yoksa en hızlı ve kısa yol bu, öteki türlü araç trafigi ist.de çekilmes.

Motoshow 07 IETT ile anlaşmalı ise taxim meydan dan direk otobus kalkıyorda olabilir ama varmı böyle bir uygulama bilmiyorum. DarkDiamond yazmış ama ben kesin varmı yokmu bilmiyorum.

Eğer yoksa en hızlı ve kısa yol bu, öteki türlü araç trafigi ist.de çekilmes.

Fındıklı veya aksaraydan tramway var.Fuar merkezi durağında ineceksin. trafiğe girme yok sakin sakin gidecen....:cat:

Yani zeytinburnu-yesilköy istikamatinde hafif metrodan indigim zaman direk önümde.Tamam o zman kolaymıs ilgilenenlere teşekkürler.Davetiyeler içinde skull dan istedim ama gönderirmi bilmem.

CNR Fuar Merkezi durağında in tam karşında zati. Ama yürümen gerekecek birascık :)

Fındıklı veya aksaraydan tramway var.Fuar merkezi durağında ineceksin. trafiğe girme yok sakin sakin gidecen....:cat:

Evet bende onu dedim zaten. Trafige girme diye.:bounce:

---------------

Buyrun Resimli anlatım;

motoshow.jpg

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar