fren hidroliği ve su seviyesi

Sevgili dostlarım farklı bir şehirden sıfır pulsar rs200 aldım motor geldi motorda ön fren hidroliği seviyesi görünmüyor ama frenler turuyordu açtım kapağı içi hidrolik doluydu geri taktım acaba dolu olduğu için mi görünmüyor seviye
fotografı şu şekilde

Ayrıca motorun su seviyesi göstergesinde su yok görünüyor kapağı açtığımda şu şekilde az bir su var üzerine su eklesem sorun teşkil eder mi antrifriz su karışımı vardır değil mi susuz radyatör sıvısı yoktur içinde umarım. Şuanda bulunduğum yerde bajaj servisi yok 1ay sonra servis olan şehire gideceğim o yüzden sizlere sormak istedim yardımcı olursanız sevinirim.

Dostum radyatör yedek su tankı o min max ortası seviyede antifiriz doldur onda sorun yok.ancak fren hidrolik yağı öyle açılıp kapatilmaz hava yapar fren hidroligi doldururken şekli havası alınır

Dostum radyatör yedek su tankı o min max ortası seviyede antifiriz doldur onda sorun yok.ancak fren hidrolik yağı öyle açılıp kapatilmaz hava yapar fren hidroligi doldururken şekli havası alınır
Camda hiç görülmediği için merak edip açtım neden belli olmuyor camda anlamadım peki açıp kapamış olmam bir sıkıntı yapar mı

fren hidroliği biraz eksik gibi ama motosiklet yan ayakliktayken eksik gözükebilir. Fotografi çekerken motosiklet dik konumdamiydi?
Hidrolik eksikse de dert edilecek şey değil. Hidrolik kapağının üstünde hangi dot numarasında koyulması gerektiği yazar. 20-30tlye alır üstüne ekleme yaparsın.

fren hidroliği biraz eksik gibi ama motosiklet yan ayakliktayken eksik gözükebilir. Fotografi çekerken motosiklet dik konumdamiydi?
Hidrolik eksikse de dert edilecek şey değil. Hidrolik kapağının üstünde hangi dot numarasında koyulması gerektiği yazar. 20-30tlye alır üstüne ekleme yaparsın.
Motosiklet sıfır ve kapağı açtım ağzına kadar hidrolik dolu görünüyor. Camda görünmüyor ama o kutu tepeye kadar dolu.

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:22 ----------

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:27 ----------

turuncuyla işaretlediğim yere kadar hidrolik dolu kapağı açınca

Ozaman normal ama camda gözükmemesinin nedeni kafa karıştırıcı.
Fren maneti ne durumda? yani fren hissiyatının başlaması için fazla baskı uygulamak gerekiyor mu yoksa dokunur dokunmaz tuttuğunu hissediyor musun?

Ozaman normal ama camda gözükmemesinin nedeni kafa karıştırıcı.
Fren maneti ne durumda? yani fren hissiyatının başlaması için fazla baskı uygulamak gerekiyor mu yoksa dokunur dokunmaz tuttuğunu hissediyor musun?

fren maneti sert ve tutuyor bende anlamadım kafam karıştı

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar