Fren Ayarı

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Motorumun arka frenini sıkmak için eğildim ve lastiğe bakarak ayarını yapmaya çalışıyorum lastiği çevirdikçe şu olay dikkatimi çekti lastik bi sert dönüyor birde yumnuşak çok rahat bir şekilde dönüyor bu hangi sorunun habercisidir? yardımlarınız için şimdiden teşekkürler ...!!

balata diske sürttüğünden dolayı bende de öyle bi olay var
belki sendede ondan olabilir
bi ihtimal ..

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Motosikletinin marka,modelini belirtmemişsin.
1-Zincirli ise zincirin bozulmuş,hemen değiştir.
2-Scooter ise cinsine göre disk+balatalar veya kampana+balataları kontrol ediniz.

Fren verimli bir durumda iken alsa tekeri sikmamalidir. bu hem balatayi hemde yakiti ciddi etkiler.

Eger lastik serbest donus durumda frenlerin yetersiz ise, hemen balatalarini degistir.

Dogrusu lastik hep serbest durumda olacak

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
motorum mondial 125 MT scooter kış için güzel bir bakımdan geçirttirdim düm düz boş yol dibine kadar kökledim gidiyorum ve o oylun sonunda bir inşaat inşaattan kalma yolun ortasında bir çukur bariyerleri gördüm fakat arka fren balatası yeni olduğu için tutmuyordu ynai ön frene ne kadarda asılsam küt diye o çukura düştüm bu olayı motor tamircimede anlattım düşmenden doalyı kaynaklanıyor bu sorun dedi lastiğin olduğu bölgeyis öküp bakmamız laızmdır dedi bndede para olmadığı için yanaşmadım bir kaç gün içinde göstericem bakalım nedendirde :()

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar