- Konu Yazar
metehan kardeşim konuyu açarken geyik yapmayacak ,işilerin fikirlerini sormuşsun ama sende geyik yapmaktan alamamışsın kendini.yazdıklarımın neresi fantastik geldi.soykırımı 20 yıl öce 1,2 ülke varken kabul eden şimdi kaç tane oldular.bunu reddetmeyi suç sayan 3. ülke fransa oldu.gerisi gelecek.bunların olası sonuçları da uzun vadede yazdığım şeyler.neresi kurgu ve fantazi anlamadım.sen hiç güneydoğuyu gördün mü yazmışsın.17 ayım hakkaride vanda şemdinlide geçti.evet gördüm.verelim oraları gitsin diyorsan ve bu bir şaka değilse , geyik değilse sana söyleyecek söz bulamam.ben şaka sayıyorum.bu da gündem olur, fakirlik, iç sorunlarımız da gündem olur.başka sıkıntımız kalmadı mı diyerek uluslararası mevzular, ilişkiler önemsiz olamaz.bu gün bu önemsiz dediğin mevzular yüzünden ülke olarak gelen vurur giden vurur şamar oğlanına dönersin. olacağı bu olur.
Uluslararası ilişkilerin..dışişleri ile alakalı detayların ülkenin duruşunun öneminin farkındayım ama bu konu hakkında ehemmiyet gösterilmesi mantıksız değil mi sence...gerçekten de havanda su dövülmekte...
halende ısrarla medya ve siyaset ağız birliği etmişcesine gündemi bu hususta sıcak tutmaya çalışıyorlar....
Habertürk diyor ki Ağrı Kastamonu'dna kınama geldi..haber içeriğine giriyoruz bir fahri konsolosun önüne 10 karanfil bıraılmış...kastamonuda da bir ermeni köylüsüne gitmiş yerel muhabir...onlarında ne dediği belirsiz zaten...haber içeriklerine kadar herşey mantık dışı yani...haber niteliği olmayan bir detay ...halen bu konunun bir halta yaramayan bir iç hukuk konusu olduğunda ısrar ediyorum...
toprak konusunda da şakam yok...son derece ciddi ve kendimce haklıyım...ver kurtuldan öte...güçlü bir Kürdistan aslında bizim lehimizedir bölgedeki ateşi söndürür ve Türkiyenin ayağına çelme kimse takamaz...kangren atılmış ve her alanda yükselmeye başlarız...çünkü savunma adı altında hortumlanan paralar eğitim sağlık altyapı kentleşme tarım ve buna benzer her alanda bize geri döner...
100 bin insanımız bu savaşta ne uğruna gitti kimseler bunu açıklayamadı...
Kürtlerden korkmayın..Kürdistandan korkmayın...Bir Ege çocuğu olarak emniyet teşkilatının içinden gelen biri olarak bunu huzur içinde söyleyebiliyorum...asmayla kesmeyle doğramayla bombalamayla olmaz bu işler beyler...
konumuz Fransa istersen dağıtmayalım...
Son düzenleme: