Fransada ki Ermeni Oylamasıyla Alakamız Nedir...

metehan kardeşim konuyu açarken geyik yapmayacak ,işilerin fikirlerini sormuşsun ama sende geyik yapmaktan alamamışsın kendini.yazdıklarımın neresi fantastik geldi.soykırımı 20 yıl öce 1,2 ülke varken kabul eden şimdi kaç tane oldular.bunu reddetmeyi suç sayan 3. ülke fransa oldu.gerisi gelecek.bunların olası sonuçları da uzun vadede yazdığım şeyler.neresi kurgu ve fantazi anlamadım.sen hiç güneydoğuyu gördün mü yazmışsın.17 ayım hakkaride vanda şemdinlide geçti.evet gördüm.verelim oraları gitsin diyorsan ve bu bir şaka değilse , geyik değilse sana söyleyecek söz bulamam.ben şaka sayıyorum.bu da gündem olur, fakirlik, iç sorunlarımız da gündem olur.başka sıkıntımız kalmadı mı diyerek uluslararası mevzular, ilişkiler önemsiz olamaz.bu gün bu önemsiz dediğin mevzular yüzünden ülke olarak gelen vurur giden vurur şamar oğlanına dönersin. olacağı bu olur.

Uluslararası ilişkilerin..dışişleri ile alakalı detayların ülkenin duruşunun öneminin farkındayım ama bu konu hakkında ehemmiyet gösterilmesi mantıksız değil mi sence...gerçekten de havanda su dövülmekte...

halende ısrarla medya ve siyaset ağız birliği etmişcesine gündemi bu hususta sıcak tutmaya çalışıyorlar....

Habertürk diyor ki Ağrı Kastamonu'dna kınama geldi..haber içeriğine giriyoruz bir fahri konsolosun önüne 10 karanfil bıraılmış...kastamonuda da bir ermeni köylüsüne gitmiş yerel muhabir...onlarında ne dediği belirsiz zaten...haber içeriklerine kadar herşey mantık dışı yani...haber niteliği olmayan bir detay ...halen bu konunun bir halta yaramayan bir iç hukuk konusu olduğunda ısrar ediyorum...

toprak konusunda da şakam yok...son derece ciddi ve kendimce haklıyım...ver kurtuldan öte...güçlü bir Kürdistan aslında bizim lehimizedir bölgedeki ateşi söndürür ve Türkiyenin ayağına çelme kimse takamaz...kangren atılmış ve her alanda yükselmeye başlarız...çünkü savunma adı altında hortumlanan paralar eğitim sağlık altyapı kentleşme tarım ve buna benzer her alanda bize geri döner...

100 bin insanımız bu savaşta ne uğruna gitti kimseler bunu açıklayamadı...

Kürtlerden korkmayın..Kürdistandan korkmayın...Bir Ege çocuğu olarak emniyet teşkilatının içinden gelen biri olarak bunu huzur içinde söyleyebiliyorum...asmayla kesmeyle doğramayla bombalamayla olmaz bu işler beyler...

konumuz Fransa istersen dağıtmayalım...

Son düzenleme:
hacı bize göre tüm DÜNYA bize karşı bizi yok etmek istiyor 1299 dan bu yana teorimiz bu...tüm ülkeler düşman bize zaten...kaşıntı vs detaylarından öte konunun özünü yazıvereydin...sonraya niye bıraktın...

farezdin Ermeni soykırımı oldu...farzedin TBMM de bile kabul edildi...yahu farzedin işte...bunlar 85 yıl önceki detaylar...yani barbar bir millet olmadığımızın gerçeğimidir bu soykırım reddi ve savunma şekli...en fazla ne öderiz tazminat...

neden hassas bir noktamız merak ediyorum...bunlar tarihin içinde kaybolan detaylar değilmidir...soykırım var diyen vatan hainimidir...kime inanacağımızı şaşırdık...varsa da 80 yıl önce olmuş ve bitmiş bazı gerçeklerdir...ben bu hassasiyeti anlamıyorum...Viyana kapılarına dayanan Osmanlı Padişahları kimleri kılıçtan geçirmedi ki...bu toplumsal hassasiyetler kimin umrunda gerçekten anlamıyorum...

...ya da boş işler peşinde koşmayı seven havanda su döven siyasetci güruhunu mu çok bağlar...

senin polisin bir vatandaşı evire çevire dövmüş sen aman Fransa parlamentosu böyle bir yanlışın içinde olmasın...askerin barbar polisin faşist sen acz içindesin gelmiş Fransa parlamentosu soykırımı tanımayana vereceği yatırımı gündemine alıyorsun...nası bi memeleket burası anlamış değilim...

Çok güzel yazmışsın eline sağlık.Aynen senin gibi düşünüyorum bu konuda.

eşim Cumartesi Fransaya gitti,sınır kapısında çok iyi karşılanıp hiç bir sorun olmadan geçti.biraz tedirgindik aslında kapıda zorluk çıkarırlarmı diye .Görevliler çok güleryüzlü,kibar ve bu olaylar umurlarında değil.bizde bu fırtınalar koparken kim bilir neler oldu çaktırmadan...

eşim Cumartesi Fransaya gitti,sınır kapısında çok iyi karşılanıp hiç bir sorun olmadan geçti.biraz tedirgindik aslında kapıda zorluk çıkarırlarmı diye .Görevliler çok güleryüzlü,kibar ve bu olaylar umurlarında değil.bizde bu fırtınalar koparken kim bilir neler oldu çaktırmadan...

Fransa Anayasa Konseyi tarafından yasa kınandı ve iptal edildi...hah noldu şimdi yaygara koparıldı...:p

http://www.haberturk.com/dunya/haber/720256-fransiz-damari-tuttu

yasa iptalse, boykot kalkar.
boykot kalkarsa öğlen yemeğine fransız usulü portakallı ördek siparişi verebilirim.
olayla alakam bu kadar :)

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
tel sarar yavrum tel sarar, tel bulamazsa kel sarar
suni yönetimlerin, suni başkanlarının, suni gündemleri
meşgul olmaya değmez

fransa anayasa konseyi "ermeni soykırımı" iddialarını reddedenlerin cezalandırılmasını öngören yasayı "ifade özgürlüğüne aykırı" bularak iptal etti. 11 üyenin 8 inin katılımıyla çıkan bu karar sarkozy şerefsizine ders olmuştur umarım.

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
bu internet sitelerinde hiç oy vermedim ama aksi yönde oy veresim var artık
bir anket bizden toprak istemeye götürecekse ermenistanı varsın istesin hibinyolar, siz de yes e tıklayın
işte meydan, gelsin alsınlar
3 ü isteyen 1 i bulur bakarsınız

ula ben bu meteyanidisin yazdıklarını daha önce neden görmemişim?
namusuna göz dikene ver kurtul yani?
ne de olsa bir kere kaybediyorsun
sonra sen insan olarak hayatına devam ediyorsun
ama sıfatın o... oluyor

c90

yorumlamak içimden gelmiyor
bir gün tarih hiç kimseyi affetmiyecek
1940-1945 te başarılamaynın şu anki çabalamalarının yalakalık yapmak
nedense hak adalet hukuk oluyor
toplu mezarlardan çıkan kuran-ı kerimler de kışkırtma yada yanıltma girişimi oluyor
devlet el ayaktan düşünce isyan legal
genç kızların ırzına geçmek gebe kadınları dirgenlemek bunlar hak hukuk adalet
ama toplu olarak kafileler halinde binlerce akçe harcayarak sürgün etmek tu kaka bunları temcit pilavı gibi ısıtıp ısıtıp getirenlerin ecdadlarını sevgi ve saygı ile selamlarım
fransızın antepliye ettiğini etseydik şimdi onlar diye bir şey kalmazdı
bu temcit pilavını ısıtanların ecdatları seleflerini görünce esef duyup kahroluyordur

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar