fotoşopta er6'dan sonra majesty'e de el attım.

sabah olağan bir şekilde internetten birkaç iş ilanına başvurduktan sonra günün geriye kalanında ne yapacağımı düşünmeye başladım.boş boş oturmak kadar sıkıcı bir şey yok sonuçta.geçen gün yaptığım motosiklet modifiyesine bakarken bir de scooter mı denesem acaba dedim.günü sıkıcı bir şekilde geçirmekten de kurtuldum böylece:cherry:öğleden sonra ortaya bu çıktı bakalım beğenecek misiniz.

bu sefer videosunu da hazırladım yaptığım çalışmanın.http://www.izlesene.com/video/arabalar-majesty-400-fotosopped/1039268

yamahamajesty400abs0610.jpg

55444597.jpg

bu da cruiser çalışmam.uğraştıkça daha çok imreniyorum şu discovery'de ki occ çalışanlarına.

hondavtx1800f2007111024.jpg

99copy11.jpg

ve birkaç küçük değişiklikle touring denilebilecek bir hal alıyor:)

78425875.jpg

Son düzenleme:
hacı harbiden harika olmuş...bide gerçeği olsa on numra olurdu he..

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hacı bu fena olmuş:cat::queen:

Moderatör
Daha önceki topicde de söylemiştim. Kesinlikle tasarım yarışmalarına katılmalısın.

abi aşmışsın sen gerçekten tasarım yarışmalarına katılmalısın.

Daha önceki topicde de söylemiştim. Kesinlikle tasarım yarışmalarına katılmalısın.

bir otobüs firmasında tasarım işine başvuracak oldum,mühendis olmadığım için teşebbüse teşebbüs aşamasında kaldı öyle.:pale:

diğerinden daha düzgün bir şey oldu bu sefer bence,yorumlara teşekkürler.:cat:

Güzel olmuş yayla gibi deyimine cuk oturmuş yayla gibi scooter yanlız artçıya sanki biraz az alan kalmış sürücünün yerine bak terletir o kadar alan popoyu.:):)

Güzel olmuş yayla gibi deyimine cuk oturmuş yayla gibi scooter yanlız artçıya sanki biraz az alan kalmış sürücünün yerine bak terletir o kadar alan popoyu.:):)

havalandırmalı bişi yapamazmıyız ısıtmalı oluyorda soğutmalı olamazmı ? :p

Güzel bi çalışma olmuş gerçekten.

bide şuna el atsan :p

Gilera Fuoco 500 ie
fuoco1.jpg

aya

Forumdan Uzaklaştırıldı
valla o sürücü koltuğunda bi de sağ-sol kolçak olsa, tam uykuluk koltuk olurmuş...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Yahu arkadas ne gzel çalışıyosun..Eğitimini mi aldın?Bende bizaman epey çalıştım photoshop'la fakat bi eğitim almadan,

bir deneyim bakalım nasıl bir şey çıkacak,açısı biraz zorlaştıracak işimi.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:40 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:36 AM ----------

Yahu arkadas ne gzel çalışıyosun..Eğitimini mi aldın?Bende bizaman epey çalıştım photoshop'la fakat bi eğitim almadan,

yok dostum eğitimim falan yok.öyle amatörce uğraşa uğraşa birşeyler yapıyorum.çoğu özelliğini bilmem photoshop'un üç beş tool kullanabiliyorum ancak.

bu arada gilera benim yapıp yapmadığımı test için mi koyuldu yoksa,şimdi ayıktım valla:queen:

lucas a katılıyorum kesinlikle takip edip yarışmalara katılmalısın ayrıca ne iş ilanı ya honda yakında teklif gönderir zaten sana ::alkiis::::alkiis::::alkiis:: göndermezselerde onlar kaybeder :queen:

Son düzenleme:
çok güzel olmuş bunula da ne uzun yol yapılır...gemi gibi maşşallah....eline sağlık....devamını bekliyoruz...:cat:

bana da bi el atsan 110 kilodan şöyle 75 falan yapsan:p

süper olmuş tebrik ederim.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bende Amatörce uğraşıyorum fakat bukadar yaratıcı olamadım:salut:,hangi toolları ne şekille kullanıon,Montajlayarakmı yapıon,Gerçi video'yuda ızledım ama çok değişik geldı.biraz anlatır mısın?:rendeer:

Son düzenleme:
hacı yemin ederim böyle bir motor olsa şöyle 500cclik falan sport görünümlü birsürü insan alır.ben çok beğendim.ellerine sağlık.bu manyak japonların scooter modifiyelerine benzemiş aynı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar