fotoşopta er6'dan sonra majesty'e de el attım.

Bende Amatörce uğraşıyorum fakat bukadar yaratıcı olamadım:salut:,hangi toolları ne şekille kullanıon,Montajlayarakmı yapıon,Gerçi video'yuda ızledım ama çok değişik geldı.biraz anlatır mısın?:rendeer:

smudge tool(R) ile çalışıyorum genel olarak.yani eklediğim parçaların şeklini falan ben çiziyorum.sadece ışıkların yansımasını daha gerçekçi yapabilmek için başka motorlardan parça alıp ışığın yansımasını ona göre ayarlıyorum.yani hemen hemen hiçbir parçayı birebir alıp yapıştırmıyorum (ayna,koltuk gibi şeyler hariç.)
sanal tuning dersleri diye arat bence google'da.oradaki dersleri inceleyerek birşeyler öğrendim bende.

bu arada şu gilera'yı da biraz modlamak istedim ama benden bu kadar,ne çirkin bir şey bu ya:p valla aklıma pek birşey gelmedi yapmak için birkaç değişiklik yaptım ama arka planın beyaz olmaması yüzünden çokta iyi olmadı.daha kısıtlı oldu bütün değişiklikler arka plandaki insan figürleri yüzünden.

64060880.jpg

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Valla ellerinden öperim ben senin,Harbi çok güzel yapıosun.Beğendim,Biraz deniyeyim.Biara msnden iletişime gecelım senle,bırascık daha anlatırsın
doyum olmuo:)

bu son fotolar bunları senin yaptığına kesin bir kanıt oldu bence ayrı ayrı konu açmak yerine tek bir konudan gitmelisin

fevkaladenin fevkinde olmuş ...! bnm bionik e de bi el atsana bari pc de güzel gözüksün ::)

sen yapmadın diyenlere bi kapak daha olmuş olur :)

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
yuf ulen be harbiden manyak olmuş:cherry:

güzel olmuş :)
Bide benim makinaya el atsana bu aralar grenaj değişikliği düşünüyorumda :p

Bir tande enduro olsunda ürün gamı tamamlansın bari:queen:

Şimdilik böyle resimle mesimle uğraşıyorum ama yeni sezona xciting 250 ile girecem inşallah.O zamana kadar böyle oyalıyorum kendimi.

30668116.jpg

Bmw ye göndersem Ducati bizim eksozların ne işi var onda der:cherry:
Beğendiysen ne mutlu bana.bu arada yanlış olan resmi koymuşum,sonra artçı ayağını nereye koyacağını şaşıracak ik itane peg var yan yana.:pr:

88557485.jpg

valla süper çalışmalar ellerine sağlık.bence bu bilgilerini değerlendirmelisin. birde şu naked cbf tvs leride makyajlasanda bizlerde bir şeyler uygulasak güzel olur valla.:p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar