kıltekin agam yalnız gönderdiğin web sayfasında 31.resim ne öyle abi ya...ışık mışık kadran gaz fren herşey ofsayt...yakışmadı sana...senin resmin...karanlık olan...ale:
![]()
o fotoyu yeğen çekti. foto makinesini eline verirken, ne olduğunu söylemesen, cep telefonu, mp3 player falan zanneder. (teknoloji özürlüdür canım yeğenim.)
dikkat ettiysen, gün batımı var, ve ışık ters.
ışık ayarını benden alsaydı, ve flaş kullansaydı foto tamam olacaktı.
makinanın kabahati yok yani.
o linki sana, makinenin performansı hakkında ön bilgi versin diye gönderdim.
fotoları kritik et diye değil.
asıl fotolar, boynumdaki makinada. (linkteki satılık olan)
orj. siyah / beyaz 100 ve 400 asa film vardı içinde.
sirkeciye götürüp, banyosunu yaptıramadım henüz. yaptırınca, onlara kritik atarsın![]()
Ters ışık kullanmak ne demek hocam
[image]http://www.forumturka.net/resimyukle/uploads/fe78e2211e.jpg[/image]
kıldiken ve alp tunay çin menşeili motorları aldıktan sonra bayağı bir çökerler...
resimler çıkmadı...:silent:
kıldiken ve alp tunay çin menşeili motorları aldıktan sonra bayağı bir çökerler...
resimler çıkmadı...:silent:
kıldiken arkadaşım vefat haberiyle sarsıldığımız şöyle bir zamanda ısrarla geyiğe doğru akmanız ve pelteleşmenizi kınıyorum...smiley seçerken bile dikkat ediyorum yani...sırf saygı babında...ayıp be abi...
......................................................................
arkadaşım kendimiz yapıyoz artık...sanamı muhtac olucaz hep...kendi ayaklarımızın üstünde duruyoruz çok şükür...![]()
kıldiken gibi usta fotocular yıllarını bu işe verirler...ama çömezin biri gelir onları fena sollar...boynuz kulağı geçip uzaya çıkar...:cherry: