Fotoğraf baskılı kasklar popüler oldu

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
Bu kasklar adama kaza yaptırır! Amaçları dikkat çekip kask kullanımını artırmakmış!..

Renkli fotoğraf baskısı uygulanan kaskların üzerinde ceviz, karpuz, tenis topu, bilardo topu, beyin görsellerinin yanı sıra çıplak kadın poposu, piercingli göğüs, kadın ve erkek kafası görselleri bulunuyor.

Ajans yetkilisi “Amacımız dikkat çekip kask kullanımını artırmak” dese de uzmanlar motosiklet sürücüsünü koruyan kaskların trafikteki diğer sürücülerin kafasını dağıtacağına (!) dikkat çekiyor.

Kaynak: Haberturk

helmetsbutt.jpg

Ekli dosyalar

• helmetbraintits.jpg
    helmetbraintits.jpg
    15.2 KB · Görüntüleme: 19,788
Bence gayet etkili olur, beni farketsin de kaza yapıp yapmaması çok da umrumda değil açıkcası, hergün üzerime üzerime süren sonrada ben seni farketmedim abi diyen ÖKÜZLERDEN bıktım usandım

gecen sene mıllıyet gazetesınde yayınlanmıştı.daha farklı modellerı de var rastalı falan.bence tasarım önemlı bışey.alınabılır :)

Fark edlmek mi....
Motora Bi BezBol sopası bağlıyorsun oluyor bitiyooorr..=)
amerikada Çift POmpalı taşıyan HArleycileri fark etmemek mümkün değil=))fotolarını çekerken dayak yemiştim =)

satılmaz boyle şeyler turkiyede!
bunların sticker turu şeyleri olsa alıp kaplayacaksın bole açıklar kaplanırda full faceleri nasıl kaplayacağız?

karpuz desenli olan kask güzelde işte yolda diger sürücülerin canı karpuz çeker o yüzden bence kötü sürücüler dalga geçebilirde karpuzun kilosu kaça falan diye o önden bide zevkli olur.yada sürücüler sorabilir sen manavmısın diyebilir. :cherry::mrgreen:

bir kaç gün önce konuyla ilgili olarak, yapan firmaya mail atmıştım.cevap hemen bir kaç saate geldi. Kazakistanda bir reklam şirketinin hazırladığı konsept şeylermiş. yani sadece fotoshop diyebilirim. yani yapılmamış bile. mail'i aynen buraya kopyalıyorum.
"Dear Ahmet,
Thank you for your interest in our ideas! So far the helmet designs you see on the site are just the ideas, no helmet has been produced so far."
yani diyor ki sadece fikir bunlar, üretilen bir kask yok demiş. başka da bir bilgi vermemiş. Bilgilerinize...

hayır zaten üretilmesine gerek yok,şimdi türkiyede bunların yapımına başlanmıştır bile:) yakında raflarda görürüz merak etmeyin:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar