Forward Mail Hastalarına!

Evet inanılmaz bir Haber ! Klavyemizdeki "W" ,"H" , "K" ve Ğ" tuşları paralı oluyor ! (İnanmıyorsanız.com'a bakın) Eğer şimdi ayağa kalkıp , sağa bakıp oturduktan sonra ekrana 40 kez üfleyip bu maili de 26 kişiye göndermezseniz, Klavyenizdeki "Scroll Lock" Işığı sönecek ve bundan sonra adı geçen harflere her basışınızda ücret ödeyeceksiniz .

KLAVYENİZDEKİ TUŞLARIN PARALI OLMAMASINI ISTIYORSANIZ BU MAILI HEMEN 26 KİŞİYEGÖNDERİN ! GÖNDERDİĞİNİZ ANDA CAPS LOCK ISIGI 2 KEZ YANIP SONECEK VE TUM DUNYA MUTLU OLACAK

Ayrıca Bugun uyandığımda camdan bakıp güneşi süzdüğüm anda bir sıcaklık hissettim içimde. Sen de gel sevdiklerine , sevmediklerine , tanımadıklarına bu maili at Titan zincirine bir faydan olsun . Eğer bu maili 2 kişiye gönderirsen mutlu olacaksın 6 kişiye gönderirsen bugun içersinde minibüsçü iki kez para üstü verecek .

15 kişiye yollarsan şans seninle olacak ve yağmurlu havalarda üstüne çamur sıçramayacak . 20 Kişiye gönderirsen Dolar düşecek 150 kişiye yollarsan borsadaki kağıtların yükselecek 10.000 kişiye yollarsan Türk Telekom İhalesi sana kalacak .

100.000 kişiye atarsan da büyük ihtimalle mail serveri kitlenecek ve kimse mail atamaz olacak . Eğer Bu Mail Zincirini Kırarsan Türkiye Avrupa Birliğine Giremeyecek! (SENİN SUÇUN!) Alem sana gülecek . Tavlada sürekli 2-1 atacaksın . Güneş doğudan batacak .

BOMBA HABER!! Türkiyenin Dünyanın en zengin Ununbiyum kaynaklarına sahip olduğu belirlendi . Antalyanın kuzeyindeki karstik arazide yapılan çalışmalarda, Labaratuarlarda saçma sapan deneylerden başka hiçbir işe yaramayan Ununbiyum elementinden 42.000 ton rezerv olduğu saptandı . Bu element sayesinde Türkiyenin DIŞ borcu sıfırlanacak hatta kara geçmeye başlayacak .

Ama gelin görün ki Alçak Zimbabveliler bu madenin üzerini Cıva ilekapattıklarından bu kaynakları çıkarmamız çok zor . Bu maili 653 kişiye forward edersen Türk hükümeti gerekli çalışmalara başlayacak ve ununbiyumumuz özgür olacak

yeter artık atmazsan şöle olucak atarsan böle olucak yok yerinde hoplamazsan enter tuşun kopacak tarzı maillerden siz hala kafayı yemediniz mi ?

TÜRKİYE SAÇMASAPAN FORWARD MAILLERDEN (SPAM) KAFAYI YEMIŞ INSANLAR DERNEGI ...

Bunu herkese forwardlayın :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen:

Motosikleti
Su Motoru
Valla "forwarlamazsan top olursun mazallah" diye bir mail bile geldi bana :cherry:. O maili atan şahıs gelsin bakalım olmuşmuyum olmamışmıyım :p ...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
banada forwardlamassan ölürsün diye bi mail geldi.hehe

Motosikleti
Su Motoru
Neden ölmedin? Forwardladın mı :p? ...

Abi bu forward olayına benim kadar kıl birisi daha yoktur. Bıktım artık SPAMCILARA maillerin satılmasından...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Abi bıktımharbi şu forwardlerden hayatta göndermemişimdir belli 2 kez göndermişimdir onlarda kıramadığım arkadaşlarımdır.. sinir bozucu bir melet o ya :)

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Harley Davidson Softail 107
Hayatımda hiç bir zaman aynı maili aynı anda birden fazla kişiye göndermedim, gelenlerin %90 nınıda açmadan silerim. Geriye kalan %10 luk bölüm anlamadan açmışımdır ama ilk bir iki cümleyi onuyunca ne olduğu belli olur ve direk silerim. Engellenenler listesine atarım ve kafayıda yemem :)

Üniversite mail grubundan (ki lafa gelince Türkiye'nin en iyi üniversitesiyiz denir) NEPTÜNYUM rezervleri hakkında bir mail gelmişti, arkasından da 11 eylül saldırısındaki uçaklardan birinin kuyruk numarası olduğu iddia edilen Q33NY'nin webdings fontla yazılınca bişiler ifade ettiği falan söylenmişti.

Üşenmeyim harcadığım sadece 3 (üç) dakika sonucunda 9/11'i gerçekleştiren uçakların kuyruk numaralarının Q33NY olmadığını ve neptünyumun doğada bulunmadığını farklı linklerle desteklenmiş metin biçimine sokmuş ve mail atmıştım. O yüzden bölümde beni sevmeyen bir lobi oluştu :)

Çok hurafeye alışığız çooook! Bide bu mail'leri hiç okumadan en az on kişiyi gruplayıp çaaaat diye yollayan montofon arkadaşlarımada acayip kıl oluyorum.::evil:: ::rantinp: ::ranntign

Eyong' Alıntı:
Hayatımda hiç bir zaman aynı maili aynı anda birden fazla kişiye göndermedim, gelenlerin %90 nınıda açmadan silerim. Geriye kalan %10 luk bölüm anlamadan açmışımdır ama ilk bir iki cümleyi onuyunca ne olduğu belli olur ve direk silerim. Engellenenler listesine atarım ve kafayıda yemem :)

sen de mi yaa....................
tabi öle saçma sapan maillerse okumayında benim gönderdiklerim olcayy
onları da mı okumuosun......hadi aptal saptal şiir,,resim göndersem
ya daa bunu 10 kişiye göndermezsen dileğin gerçekleşmeyecek türü bi mail olsaa..... neyse deee.... :silent: :silent: :silent:

bana gelen maili yollarsam cennette arazi vaad ettiler varsa başka yazın gülelim biraz :queen:

bana gelmişti ; bu mesajı yollmayanlar öldü bu mesaja inanmyanın ewi yandı yarın gönderirim diyip hemen göndermeyenin ertesi gün cocuğu öldü bu mesajı hemen listendekilere yolla (gibiydi):mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar