Forumun EN'leri...

Forumda Benim için
En saygıdeğer :Ekrem Ata
En Değerli bilgiler: Coq ve Haşmet.
En içten :Metehan.
En Duygusalı ise Soğuk ülkenin sıcak İnsanı: Yunusus
Her konuda En bilgili: Kaldera (Uğur Abi).Hala buralarda mı bilmiyorum :)

Forumda Benim için
En saygıdeğer :Ekrem Ata
En Değerli bilgiler: Coq ve Haşmet.
En içten :Metehan.
En Duygusalı ise Soğuk ülkenin sıcak İnsanı: Yunusus
Her konuda En bilgili: Kaldera (Uğur Abi).Hala buralarda mı bilmiyorum :)

bu forumdakiler seni birebir tanısa o ana kadar tanıdıkları insan evlatlarından daha efendisini göreceklerinden eminim..ki yaşın 50 olmasına rağmen bu günlere kadar nasıl sağ kaldın nasıl türün yok olmadı beyefendilikte bilemedim çözemedim Murat Abi :p

bu forumdakiler seni birebir tanısa o ana kadar tanıdıkları insan evlatlarından daha efendisini göreceklerinden eminim..ki yaşın 50 olmasına rağmen bu günlere kadar nasıl sağ kaldın nasıl türün yok olmadı beyefendilikte bilemedim çözemedim Murat Abi :p

Murat abi iyidir, yalnız bana bir çay sözü var hala tutmadı. Şikayetim var :)

Estağfurullah kardeşim .Ben neyim ki .Seni seviyorum :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:00 ----------

Kardeşim borcumuz borç .Havalar ısınsın .İnşaallah :)

Murat abi iyidir, yalnız bana bir çay sözü var hala tutmadı. Şikayetim var :)

Motosikleti
Tiger1200, Tvs Apache
forumdan soğuma nedenlerimden biride biraz Fatih.met dir ...:queen:

aslında "ergen" kelimesinin kötü bir anlamı yok, gelişmekte ve gelişim sürecinde değişmekte olan ve çocukluktan çıkma dönemini kapsayan insanların bulunduğu bir dönemdir.

zaten yorumlarıma dikkat edecek olursak benim ilk üyelik zamanlarımda ki ve son zamanlarda ki yorumlarım bir birini tutmaz. belki de bunu ergenlik çağımdan geçme dönemime bağlayabiliriz ve bu olağan bir durumdur fakat forumdan soğuma nedeni olacak kadar olduğuna inanmıyorum.

böyle kırıcı sözlere eskisi kadar kızmıyorum ve takılmıyorum çünkü insan psikolojisini de çözüyoruz artık.

özel bir yetenek alma hakkım olsaydı bu yetenek kendimi başkalarının gözünden görmek olurdu... tuhaf bir durum, itibar benim için önemli fakat günlük hayatta zekasına değer biçmediğim insanlara selam bile vermezken burada tanıyıp tanımadığım herkesin düşüncelerini çok önemsiyorum, niye acaba?

en fatih.met karşıtları; @crenox, @mete_han, @bektanist, daha varda aklıma gelmiyor.

neyse durun bari bende birilerine sataşayım biraz. bence ergen olan bir üye var ise oda @K1Z1L. azında sigara olan bir adam resmi vardı, umarım nicki doğru yazmışımdır.

F54

Eyw dostlarım teşekkur ederım,
Duygulandım Sanki :)

Saolasınız,,,

GP-500 1st,
F54

1..2 aya sakaryaya gelecegım İstersen Whatsaap tan yaz goruselım Çay ısmarlayayım sanada ;)
0535 939 20 86,

adama bak sakarya ya geleyim çay ısmarlayayım diyor :)
sen gel sakarya ya ben sana kahve ısmarlayayım...
beklerim

Bu konu bana kendimi sorgulattı. Yaklaşık 12 senedir üyeyim, forumda yazı yazmadığım gün sayısı çok azdır, bir sürü tartıştığım kişi de olmuştur ama olumsuz anlamda bile olsa kimsenin aklına gelmemişim. Demek ki kendimde bir şeyleri düzeltmem gerekiyor ana neyi ? Bunun bir yansımasını özel ve iş hayatımda da yaşıyorum gerçi... Sorun anlaşılamamak veya yanlış ifade etmekte olsa gerek.

Abi seni gözden kaçıran utansın, adamsın. Her konuda; Seko diyorum :cat:

sonuçlar açıklanmış hiçbiyeri kazanamamışız. seneye daha çok çalışıp enlere mutlaka girmeliyim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar