en özendiğim MrMud ( endurocu olmak istiyoooom )
Ben yazdıktan sonra bir anlamı yok :farao:
haha eyalah :mrgreen:
en özendiğim MrMud ( endurocu olmak istiyoooom )
Kardeşim baş tacısın,seviyorum.La millette kavgaya karıştıkta, ben siper aldim felan sanar :farao:
Kardeşim baş tacısın,seviyorum.![]()
Eyvallah, bende bu forumda bi seni tanırım, bi takintili'yi![]()
Forumda Benim için
En saygıdeğer :Ekrem Ata
En Değerli bilgiler: Coq ve Haşmet.
En içten :Metehan.
En Duygusalı ise Soğuk ülkenin sıcak İnsanı: Yunusus
Her konuda En bilgili: Kaldera (Uğur Abi).Hala buralarda mı bilmiyorum![]()
bu forumdakiler seni birebir tanısa o ana kadar tanıdıkları insan evlatlarından daha efendisini göreceklerinden eminim..ki yaşın 50 olmasına rağmen bu günlere kadar nasıl sağ kaldın nasıl türün yok olmadı beyefendilikte bilemedim çözemedim Murat Abi![]()
bu forumdakiler seni birebir tanısa o ana kadar tanıdıkları insan evlatlarından daha efendisini göreceklerinden eminim..ki yaşın 50 olmasına rağmen bu günlere kadar nasıl sağ kaldın nasıl türün yok olmadı beyefendilikte bilemedim çözemedim Murat Abi![]()
Murat abi iyidir, yalnız bana bir çay sözü var hala tutmadı. Şikayetim var![]()
forumdan soğuma nedenlerimden biride biraz Fatih.met dir ...:queen:
Vay be ne güzel herkes birbirini tanıyor, biliyor inşallah bende böyle olurum.
Eyw dostlarım teşekkur ederım,
Duygulandım Sanki
Saolasınız,,,
GP-500 1st,
F54
1..2 aya sakaryaya gelecegım İstersen Whatsaap tan yaz goruselım Çay ısmarlayayım sanada
0535 939 20 86,
Bu konu bana kendimi sorgulattı. Yaklaşık 12 senedir üyeyim, forumda yazı yazmadığım gün sayısı çok azdır, bir sürü tartıştığım kişi de olmuştur ama olumsuz anlamda bile olsa kimsenin aklına gelmemişim. Demek ki kendimde bir şeyleri düzeltmem gerekiyor ana neyi ? Bunun bir yansımasını özel ve iş hayatımda da yaşıyorum gerçi... Sorun anlaşılamamak veya yanlış ifade etmekte olsa gerek.
En büyük troll snappy mi
güldürmeyin.
Öyle bir Trolleme varki bu sitede.
Bütün Motosiklet forumları çalkalanır.
sonuçlar açıklanmış hiçbiyeri kazanamamışız. seneye daha çok çalışıp enlere mutlaka girmeliyim.