Koluma yapmıştım dövme çarşıda gezerken tüm kızlar bakıyordu herkez hasta oldu.![]()
Yaw mustafacim ne kadar pembeymis tenin
duslardan sonra vucut kremi mi kullaniyon?:mrgreen:
Koluma yapmıştım dövme çarşıda gezerken tüm kızlar bakıyordu herkez hasta oldu.![]()
Bende diyorum neden kanka ayağına yatıyor bizim salyangoz efendiHayvanlar alemiyle irtibata geçtim ama hiç bir hayvan bir sumuklu bocekle birlikte olmak istemiyor.:cherry:
Zaten senin sumuklu bocek bu alemde taninan bir sahsiyetmis.
Daha dogrusu sahsiyetsiz biriymis.
Aman abi karaktersizin tekidir, bulastimi kurtulamazsin diyorlar.
Kabugunun neden olmadigini da ogrendim.
Karisi evden atmis.:cherry:
AaAa kim ki onlar:cherry:Duygu sömürüsü yaparak oy toplamaya çalışanlar var sanki..![]()
Vasco'cum; Benim salyangoz senin şirin babayı şirinler:queen::queen:şahin benim avatarım senın avatarını döver![]()
![]()
![]()
![]()
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:50 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:39 ----------
Ohhhh..![]()
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:12 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:50 ----------
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
keyfimden girmiyorum zaten her siteye girişimde ana sayfada bu konuyu görmekten bıktığım için yazdım.bide hadi seninkini felan anladıkda sorarım size bir bengü nün neyi ilginç?bir sümüklü böceğin neyi ilginç vb...bu konunun bu kadar uzaması bence çok saçma.eğerki bişey seçiyosanız bi tarihe kadar olur biter siz kaç gündür sarmışsınız geyiğe....merak etmeyin bidaha girmeyiz size birbirinizle iyi geyikleşmeler......bide 1. olana bi ödül varmı:silent: hadi ben seni seçtim diyelim ne olacak:silent:
Salyangoz ye..
Iyi gelir.
:cherry:
![]()
Salyangoz ye..
Iyi gelir.
:cherry:
![]()
Mustiiii olum benguye saldiri var....:queen:Savas mi baslicak yoksa:silent:
Turuncu gücü bekleyin..:cherry:
Yanlış slogan Turuncu Devrim olacak..Bak şimdi nasıl tavan yapacak..
![]()
turuncu güç ne hacu :silent:
Değiştin sen çok değiştin..![]()