Foça'dan Izmir Tayfasi Geçti 25 Aralik

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
LPG ye bak :p

tenten oğlum benim gözüm kalmadı ama tekerim yine patladı ama yaptım hemen ben alıştım aranızda bir lastikçi yetişiyor sevinin:cherry: :rendeer:

Forumdan Uzaklaştırıldı
EgeKnn' Alıntı:
barış dur bak ne geldi aklıma ehehehehe izmir tayfası bayramda denizli diyodu 3 saat yol gitmektense koyarız üzerine 2 saat daha marmarise geliriz :p valla süper olur heeeee dur ben biraz LPG vereyim bizim tayfaya :wiinkk: bakarsın bayramda geliriz :queen:
kenan senin LPG benim motora uyar :cat: yeterki hava güzel olsun eminim çok güzel olur marmaris gezisi

Forumdan Uzaklaştırıldı
bu arada resimleri farklı yorumlayan misafirlerimiz olur diye söyleme gereği duyuyorum gün boyunca geziyoruz yiyoruz içiyoruz ama hiç kimse 1 kadehten fazla almıyor ayrıca o resimde içerken gördüklerinizin hepside sürücü değil artçılar da var aralarında. zaten akıl var mantık var grup gezisi bu herhangi bir kimsenin içki içip grubu tehlikeye atmasına izin verirmi grup üyeleri ?????

Süper Moderatör (BBRR)
redpepper
duyduk biz içmişiniz işte 1 kadeh nolur be kalamarla gider o 1 kadeh
2 kadehte balıkla de bide 1 kadeh muhabbet hakkı koy üstüne en az 4 kadeh eder......:cherry:

Bir Izmirli olarak kiskandim sizi dostlar, elinize ayaginiza saglik. Istanbul'dan hepinize selamlar.

0512251330326mi.jpg
[/URL][/IMG]

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
BBRR' Alıntı:
redpepper
duyduk biz içmişiniz işte 1 kadeh nolur be kalamarla gider o 1 kadeh
2 kadehte balıkla de bide 1 kadeh muhabbet hakkı koy üstüne en az 4 kadeh eder......:cherry:
doğru 4 kadeh oldu ama masada toplam 4 kadeh :mrgreen:
dur biz oraya gelelim sende bizi yatıracak bir yer ayarla alemin dibine vuralım. çok güzel olur valla içkiler bizden yatacak yer senden anlaştık mı :queen:

Tristan' Alıntı:
Bir Izmirli olarak kiskandim sizi dostlar, elinize ayaginiza saglik. Istanbul'dan hepinize selamlar.
tristan kardeşim kıskanma bizi sizde artık gezi düzenleyin resimleri yayınlayın başkaları hem sizi hem bizi kıskansınlar
istanbul olmuyo böyle resim bekliyo site halkı :pale:

Moderatör tarafında düzenlendi:
0512251413529sq.jpg
[/URL][/IMG]

0512251330599jj.jpg
[/URL][/IMG]

0512251333150sx.jpg
[/URL][/IMG]

0512251330407ii.jpg
[/URL][/IMG]

0512251414107cj.jpg
[/URL][/IMG]

sn;mod lar özür dilerim fakat başka türlü gönderemedim resimleri özür diliyorum

0512251514575df.jpg
[/URL][/IMG]

0512251414549wg.jpg
[/URL][/IMG]

Moderatör tarafında düzenlendi:
tarık baba bu resimleri nasıl ekledin böle yaaaaa hay allah alt alta mesaj atmak yasak barış buna ne dicez alt alta resim atmak yasakmı dicez :p

acık daha dikkat edin eyy tayfa üyeleri :cherry:

tarık baba bu resimleri nasıl ekledin böle yaaaaa hay allah alt alta mesaj atmak yasak barış buna ne dicez alt alta resim atmak yasakmı dicez :p

acık daha dikkat edin eyy tayfa üyeleri

ey izmir tayfası millete verdiğimiz rahatsızlıktan ötürü özür dilerizde sayfayı rahat bırakın tayfanın hiç ikazı yok ikaz almayalım tarık sen ne yaptın ya flood rekoru kırdın redpepper i ikaz edecektim ama sen idamlık olmuşsun ya kanka istersen seneye kadar yazma artık anca yıllık hakkını tükettin sen 2006 nın ilk gezisine kadar yazma artık ( bir yıl cezalısın )hiç itiraz etme suçlusun hakkındaki KARAR yeni yılın ilk gezisini organize edeceksin ( cezanda bu ) rüşvet falan teklif etme belki beni öpersen BİŞİ yaparız ceza indirimi gibi

başım gözüm üstüne abi zaten şirince var aklımda yanaklarından öpecem seni ilk gördüğümde.

"Türk ' üz ;
Türk eriyiz,silsilemiz kahraman"

Son düzenleme:
kuvva kendini bir tanıtta tanıyalım sen çok fazla fındık yedin galiba biliyosun bu işleri:cherry: :rendeer:

egelim' Alıntı:
kuvva kendini bir tanıtta tanıyalım sen çok fazla fındık yedin galiba biliyosun bu işleri:cherry: :rendeer:

ninja bedri ben tanıtayım sana kuvva yı ( çekicem kulaklarını )

güldemet hanımın eşi ( kuvva ):)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar