Foça'dan Izmir Tayfasi Geçti 25 Aralik

Ya gerçekten ne kadar muhteşem oldu gezi. Kıskananlar çatlasın mı desem, gözü olanın tekeri mi patlasın desem....Yapımda ve yayında emeği geçen tüm motorcu dostlara teşekkürler. Çok güzel bi pazar günü odu. Ben de dahil olmak üzere yeni arkadaşlarla, böyle bir uyumla yolculuk ediceğimizi tahmin etmiyordum açıkçası. Helal bize. Yinede sürç-i sürüş ettiysek affola. Tekrar tekrar katılan tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum. Bi daha olsun bi daha yapalım.

Ya birde abicim aklıma gelmişken İZMİR'in farkını görün.,Bu bizim gevşek siyasetcilerin kendini bilmez konuşmalarından sonra kendim ve tüm izmirli arkadaşlarımla bir kez daha gurur duydum birlik beraberlik dostluk arkadaşlık aha da hepsi izmirde.Daha bu diğer illerdeki arkadaşlar neyi bekliyor bir araya gelmek için motorlu yada motorsuz fark etmez önemli olan bir araya gelip birşeyler paylaşmak yeni arkadaşlıklar kurmak Sevgi ve saygıyı pekiştirmek farklı görüş acılarını yakalamak edinilen bilgi ve tecrübelerden faydalanmak bunları tek başınıza yapamazsınız o halde yeni yıl bir başlangıc olsun.basit bir örnek vermek gerekirse geziden aramızda yaşı 17 olup motorlu (125lik scooter)fakat ehliyetsiz arkadaşlar vardı sürüden ayrılanı kurt kapar misali arkada bir vstorm onunla birlikte geldi niye çünkü ağbisi kadeşini kollayıp gözetmek zorunda .bizde kompleks yok olanların aramızda yeri yok ya nedense sabahları böyle oluyor yazdıkca yazasım geliyor

Türk,Övün,Çalış,Güven

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Tiryakim ve ben Foça gezisine rahatsızlığımdan dolayı katılamadık. Bunun için çok üzgünüz. Çekilen fotoları ve katılımı gördükten sonra üzgünlüğüm daha da arttı:pr: :pr: :pr: İnşallah bir sonraki geziyi kaçırmayız.
Bu vesileyle Tüm Motosiklet.net üyelerinin yeni yılını kutlar, her kesin hayalindeki motosiklete bir an önce kavuşmasını dilerim.

Izmir, Izmir, Izmir!! Supersiniz...

Izmir'e gellince bana bi motor bulursaniz benden size Focada Teras+mangal...:cherry:
Yani taze taze baliklarimizi aliyoruzzzz, kizlar salata yapoor, erkekler mangal.... Immmmhh... Cok ozledim coooookkkkkk!!! :salut:

motor kolay sen yeterki gel......

aramızda olmandan mutluluk duyarız :cat:

arkadaşlar geziyi düzenleyen ve gelen arkadaşlara çok teşekkür ediyorum herşey harikaydı emegi geçen herkese teşekkürler:rendeer: bu arada benim niye hiç fotoğrafım yok erkanını durumuna ben düşmüşüm şimdi sanki o gezide yokmuşum gibi olmuşşş:salut:

Forumdan Uzaklaştırıldı
gezi iyi güzelde bi de orda rakı kadehlerini görmeseydik keşke.Geziler düzenleyerek herkeslere örnek oluyosunuz.ama kesinlikle ve kesinlikle gezilerde yudum dahi içki kadehi görüntüsünün fotoğraf karelerinde kötü imaj ve görüntü çizeceği unutmayın.Motosiklet kardeşliktir.KÖtülere iyi örnek olmak demektir.Ama ben yeni bir üye olarak gözetimdeyim.ortamı inceleyip gezilere katılıp katılmama kararı verme aşamasındayken bu hayalkırıklığına uğrattı beni.Ben evladımı bu kareler içine sokmam arkadaşlar.sizlere nice iyi gezmeler.

merhaba arkadaşlar
öncelikle liderliği için kenan'a, güvenliğimiz için her türlü fedakarlığı yapan okan ve cengiz abiye çok teşekkür ederim.
diğer arkadaşlarada katıldıkları ve gün boyonca candan dostluklarına teşekkür ederim. ege tayfası olarak nice gezilere(kazasız belasız)
herkeze saygı ve sevgilerimle,

daspexia,
herkez içip içmemekte serbesttir , çünkü bizim ekip şunu bilir ki sizinde öğrenmeniz iyi olur, içen ölçüsünü mutlaka bilir bu yüzden kimse kimseye müdahilede bulunmaz, yine de karar sizin bize iyi gezmelerİ

Moderatör tarafında düzenlendi:
Sanırım bir "tek" ten daha fazla rakı içilmediğini belirtmemiz gerekirdi. Alkol kanuni sınırlar içinde alındı.

Forumdan Uzaklaştırıldı
bunu dışarıdan "misafir "konumundan giren kişilere izahat edemezsiniz.Ben şahsen buraya bir ziyaretçi modunda girsem derimki "şuraya bak demekki bunlar her hafta toplanıp toplanıp içmeye gidiyolar"şeklinde yorumlarım.herkesin görüşü bakış açısı farklıdır.buna kimse bişey diyemez.Kahale alırsınız yada almazsınız.önemli değil.ama şu bir gerçektir ki buraya üye olacak kişilerin kafasında soru işareti yaratır.Bİz çevremize örnek olmakla hükümlüyüz.Yapmıyacakmıyız tabiki hayır.Ama bir fotoğraf karesi içinde herkese göstermemek gerekir.Acizhane fikrim bu.Sİz ne dersiniz bilemem arkadaşlar.

Ürkek başladığımız şeyler gün olup vazgeçilmez olunca,bir bakışta sevgiyi yakalıyorsak,kendimizi coşkulu,güçlü,tutkulu hissediyorsak desene arkadaş biz DOSTUZ.
dostlarım,pazar günü paylaştığımız bu muhteşem foça gezisi için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim.Nezaketiniz,saygınız,sevginiz ve efendiliğiniz beni çok onurlandırdı.
Ayrıca aramızda olmayan arkadaşlarımızı çok andık.Onlarıda gönlümüzde foçaya götürdük.....SEVGİLERİMLE

bulut geçti göz yaşları kaldı çimende
gül rengi sarap içilmez mi böyle günde ?
bu gün bu çimen bizim, yarın kim bilir kim
gezecek bizim toprağın yeşilinde

şarap içti mi dilenci sultanlaşır
tilki çıkar deliğinden aslanlaşır
yaşlı başlı adam delikanlılaşır
delikanlı yaşca başca olgunlaşır

ey canlar şarapla buldurun beni
yakutlara çevirin kehruba çehremi
şarapla yıkayın beni öldüğüm zaman
asmadan bir tabut içinde gömün beni

:p ya olm millet alkolik sanacak bizi ehehehe :cherry:

Arkadaslar Antalya 07 tayfasi adina sizi kutlarim gercekten kaliteli bir gezi duzenlemissiniz. Hep beraber olun kazasiz belasiz nice gelecek geziler dilegi ile. Umarim yaza buyuk bulusma gerceklesir de Turkiye motorculuk ruhunu daha da yuceltiriz.

Çok güzel olmuş elinize ve motorunuza sağlık.Gazetede:) yazı ve fotoğrafları düzenlemekle geçirdim pazar gününü. sonra ki gezilerde görüşürüz.:bounce:

ne güzel gün hava ne sıcak ne de serin
bir bulut tozunu siliyor bahçenin
bülbül çoşmuş sesleniyor sarı güle
şarap iç şarap da yüzüne renk gelsin

şarap iç yıkansın aydınlansın için
bu dünya öbür dünya silinip gitsin
gel ömrün yele gitmeden tadına bak
cana can katan suyun ıslak ateşin

şarabı götürüp döksen bir dağa
dağ sarhoş olur başlar oynamaya
ben niye tövbe edecekmişim
içimi tertemiz eden şaraba

bu gecenin son olması da var
emret gül rengi şarabı getirsinler
gafil bir gittin mi bir daha gelmek yok
altın değilsin ki gömüp çıkarsınlar

şarap içip güzel sevmek mi iyi
iki yüzlü softaları dinlemek mi ?
şarhoşla aşık cehenneme gidecekse
kimselerin görecegi yoktur cenneti

Süper Moderatör (BBRR)
vay be rakı balık ha ayıp ayıp BBRR olmadam alem :cherry: valla atlar gelirim 5 saat yol komaz valla:bounce:
kalamarlar da o biçim nar gibi kızarmış .....
İzmir işte bu dedirtti en sonunda :cat:

barış dur bak ne geldi aklıma ehehehehe izmir tayfası bayramda denizli diyodu 3 saat yol gitmektense koyarız üzerine 2 saat daha marmarise geliriz :p valla süper olur heeeee dur ben biraz LPG vereyim bizim tayfaya :wiinkk: bakarsın bayramda geliriz :queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Kaskları da boyatırız Marmaris'te. :p

süper fikir +10000 :p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar