arkadaşlar gerçekten mt adına üzüldüm destek çok az geldi gerçi destegin fazla bi önemi yok ama bakayım dedim sitede nasıl bir dayanışma var diye malesef aradıgımı bulamadım mt den insana fazla hayır gelmez fazla güvenmemek lazım mt ciler adamın ipini keser yarıyolda bırakır mt cilere olan güvenim sarstı,,, bu çok zor düzelir.... ayrıca şu ana kadar az da olsa bana destek veren arkadaşlara teşekkür ederim ...ayrıca bugün saat 14-30 da yarışma için çagrıldım vatan caddesindeki akgün hotele gittim, yarışmaya çagırılanların hepsi ordaydı,bazıları internet sitesinden beni tanıyanlar çıktı siz sudabatmayan abisiniz falan filan dediler benim kesin katılacagımı ve parayı götüreceğimi söylediler bende onlara her şeyin hayırlısı ne ise öyle olsun dedim sıramı bekledim juri beni içeri aldı yhangi dalda yarışacağımı sordu bende cd mi onlara verdim tam kaset çalara koyarken dedim ki benimki görüntü dedim peki dediler cd yi teyipten çıkardılar kendimi ve özelliklerimi suda yaptıklarımı anlattım ayrıca onlara son sözüm dünyada benden başka suda yaptığım hareketleri yapabilecek biri varsa hodri meydan diyorum dedim ...hepsi gözlerimin içine baktılar şaşkın bir halde aslında içlerinden inşallah dogru çıkar diye mırıldandılar benim cd mi inceleyeceklerini söylediler mutlaka sizi çagıracaz dedileronlardan meil gene bekleyip havuzda canlı hareketlerimi izleyeceklermiş arkadaşlar kesin bu defa 500 milyarı alıcaz öncelikle bana destek veren arkadaşların maddi olarak göreceğim onlara da pay var destek vermeyenler yanıma yanaşmasın onlara su bile yok