Fiyatı Düşürdüm <süperr Deer 152>

MOTORUMUN 2009 BAŞI FİYATI 6500 YTL CİVARI OLACAKTIR.
İLGİLENENLERE DUYRULUR.BİLGİ KULAKTAN DOLMA DEĞİLDİR.NERDE ÖĞRENDİĞİMDE BANA KALSIN.Ü NEDENLE ALACAK ARKADAŞ HER TÜRLÜ KARDA OLACAKTIR.
İHİYACIM OLMAZSA SATMAZDM.AMA MAALESEF ACİL NAKİTE İHTİYACIM VAR.

motorum 2005 Model Sarı Renktedir.yavru Race De Diyebilirsiniz...motorum Daha 1 Gün önce Yeni Bakımdan Geçti.kayış,hava Filtresi,buji,yağı,fren Balataları,akü Vs. Parçaları Değişti.ve Tüm Her Tarafı Kontrol Edilip Elden Geçirildi. Alacak Arkadaş Tertemiz Motora Hemen Binecektir.isteyen Olursa Kendi Servisinie Götürüp Motoru Sorabilir.parçaların Ne Zaman Değiştiğinide Sorabilir.motorum çok Temizdir.sadece Dış Kaportasında Malum çizikler Vardır.ama Bu çizikler Kazalardan Vb. Bişeyden Kaynaklanmadı.motorda Sadece Sinyal Düğmesi Kırık Ve Sağ Tarafta Yer Alan Ufak Plastik Bi Parça Kırık.buda Motorun Olduğu Yerde Yan Yatmasından Kaynaklanmaktadır.ha Alacak Arkadaş Ufak Bi Güzel Boya Ile Cuzi Bi Miktar Para Harcayarak Motoru 0 Ayarında Yapabilir.ben Satmasaydım Boyayacaktm..önemli Olan Motorun Iç Aksamı Unutmayalım.tüm Bu Işlemler Için Fiyatı Düşük Tuttum Zaten..motorumu Inanın Tavsiye Ediyrm.tertemizdir....

Fiyatı En Düşük şekilde Verdm.

Daha Da Düşük Teklif Etmeyn Sondur.

Görmeden Karar Vermeyin Derim.​

Sahibinden.com Ilan No :10427486

Tel:0546 626 4563
Tel:0534 254 1905
Marka :kanuni Deer 152 Sarı
Fiyat :1800 Ytl

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar