ıkıncı el duzgun bır beat al.kullan buyutmek ıstedıgınde en azından degerınde satarsın.on fırenı dısk degıl dıyor arkadaslar,ama onu soyleyenler kullanmamıslarda ondan.gayet rahat kullanıslı.ufak motor surat motoru degıl.BEAT yavas gıder,ama hep gıder,derler .anla artık
=) ehah bunu ben demiştim..beat bu yawaş gider ama hep gider die. hondaya satıcam sloganımı. Şaka bi yana 6 litre benzin ile 220-240 km gidiyorum. bi gram frenleme sıkıntısı kaydırma tutmama yaşamadım çok sükür kemiriyo asfaltı frene basınca..ama gazı açınca kemirmiyo "hızzzzzlanıcakkkkkkkmıyıssssss sahipppppppppppppp::sluu::" diyerekten aheste aheste nazlı nazlı hızlanıyo. şehir içinde pek çekiş sorunu yaşamadım ama hızlı yollarda kamyoncunun kankası :queen:
gene olsa alır mıyım...ı-ıh...bundan daha ucuza daha yüksek teknoloji ürünü aletler war. Güzelliğin yetmez diycem ondan ayrılırken :bounce:
başlıımız neydi....ne fiyat..ne de güç olaraktan en uygun değil..orda ekonomikliği ve yakışıklılığı sorgulamadığımıza göre bu kadarı yeterli =)
Son düzenleme: