Fiyat performans 125 cc scooter tavsiyeleri 2025

Motosikleti
Hero Dash125
Hocam motorunu aldın aldın elini çabuk tut,gümrük vergi muhabbetini kabul edip devreye almışlar.Fiyatlar yakında güncellenmeye başlar sonradan 70 liralık motoru 120 liraya almak zorunda kalma
Aynen öyle... Acil sufle verin ne yapayım, ne alayım. Gören sarı siteye girsin bana motor bulsun🤣🤣🤣 (O kadar yazıldı demeyin, bunların hepsi genelgeçer bilgilerdi. El atın, bir sarı siteye dalın, gidip alayım.

Motosikleti
cbf 150
Kardaşlar kardaşı ön yargı ile motora başlıyorsun diyorsunki japon olmasım düşüp kalkıp öğrenicem. Farkındasın dimi 125 liklede düşsen 1500 lüklede düşsen sakatlanabilirsin 20km üstü hızların hepsinde sakatlanma riski çok yüksek. Sen yüzde 65 oranında suda oluşan bir mahlukatsın üstüne giydiğin korumalarda seni çok korumaz. Ön yargısız eğitim alarak motora başla sonra istersen hayabusa kullan. Düşücem nasolsa diye motora başlanmaz.

Motosikleti
Hero Dash125
Kardaşlar kardaşı ön yargı ile motora başlıyorsun diyorsunki japon olmasım düşüp kalkıp öğrenicem. Farkındasın dimi 125 liklede düşsen 1500 lüklede düşsen sakatlanabilirsin 20km üstü hızların hepsinde sakatlanma riski çok yüksek. Sen yüzde 65 oranında suda oluşan bir mahlukatsın üstüne giydiğin korumalarda seni çok korumaz. Ön yargısız eğitim alarak motora başla sonra istersen hayabusa kullan. Düşücem nasolsa diye motora başlanmaz.
Abiler abisi bunun farkında olmayanın motor forumunda ne işi var? Eğitim alacağız ama Sofuoğlu da seni çalıştırsa bazı şeylerin oturması zaman alır. O zaman zarfında da motora ister istemez zarar verirsin. Düşmek temsili bir ifade. Kimisi çok düşer, kimisi hiç düşmez. Zaten japon da yok, papua yenigineli de yok istanbulda şu an... Ha sarı sitede güncel ikanlar arasında yazıldığı gibi satışta olan birkaç ürün arasından gözünüze kestirdiğinizi bana söyleyin, gidip alayım.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Ağalar bir motorda Abs önemli ve güvenli bir sistemdir ama tek başına yeterli değildir. Fren yapmayı bilmeyen, angut gibi fren yapan da Abs'li motorda kaza yapabiliyor. Siz lastiklere odaklanın derim, kötü lastikli motor virajda da kalkışta da kötü zeminde de size kaza yaptırabilir, hele eğitim yok ve tecrübe azsa problem büyür.

Bazı Çin malı motorların lastik ebatları çok tuhaf oluyor ve kaliteli bir takım lastik seti bulmak imkansızlaşıyor. Bence almak istediğiniz motorun lastik ebatlarına karşılık gelen iyi bir set lastik var mı ona bakın derim.

Son düzenleme:
Motosikleti
Hero Dash125
Ağalar bir motorda Abs önemli ve güvenli bir sistemdir ama tek başına yeterli değil. Fren yapmayı bilmeyen, angut gibi fren yapan da Abs'li motorda kaza yapabiliyor. Siz lastiklere odaklanın derim, kötü lastikli motor virajda da kalkışta da kötü zeminde de size kaza yaptırabilir, hele eğitim yok ve tecrübe azsa problem büyür.

Bazı Çin malı motorların lastik ebatları çok tuhaf oluyor ve kaliteli bir takım lastik seti bulmak imkansızlaşıyor. Bence almak istediğiniz motorun lastik ebatlarına karşılık gelen iyi bir set lastik var mı ona bakın derim.
Teori olarak ben de bu yazdıklarınızı öğrendim. Bu kadar açık yazamıyorum çünkü pratikteki motor tecrübem bir bahçede çember çizmekten ibaret. Söylemek istediğim aynen buydu😄 Şimdi biri bana sarı siteden veya herhangi bir yerden motor bulsun. Genel bilgiler hoş ama konjonktür itibarı ile ortada motor yok🤣🤣🤣

Son düzenleme:
Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Teori olarak ben de bu yazdıklarınızı öğrendim. Bu kadar açık yazamıyorum çünkü pratikteki motor tecrübem bir bahçede çember çizmekten ibaret. Söylemek istediğim aynen buydu😄 Şimdi biri bana sarı siteden veya herhangi bir yerden motor bulsun. Genel bilgiler hoş ama konkonktğr itibarı ile ortada motor yok🤣🤣🤣
Adınıza tescil olamayan motor sizin değil distribütörünüzündür. Paranızla rezil kepaze olmayın. İkinci elden de korkmayın.

Motosikleti
Hero Dash125
Adınıza tescil olamayan motor sizin değil distribütörünüzündür. Paranızla rezil kepaze olmayın. İkinci elden de korkmayın.
Ne yalan söyleyeyim çekiniyorum. Demin ona yarıldım zaten. İkinci el dash alayım dedim, adam not kısmına, adınıza tescillenecek yazmış.🤣🤣🤣 Arayışa devam😃

(Yeri gelmişken benim gibilere de not olsun. İkinci el motorda adınıza tescillenecek diye belirtmişse, motor tescil bekliyor, satışa koyan akıllı da bu belirsizlikten paçayı sıyırmak için motoru size kaktırmaya çalışıyor demektir. Uzak durun kıvransınlar. Bir akıllı onlar ya! İnşallah çok fesatımdır. )

Son düzenleme:
2023te blue motorun getirdiği qjmotor vps125lerden olabilir. Hem fiyatları çok makul, hem bikaç tane aynı kasa motor var yedek parça bulabilirsiniz, hem sağlamdır acemiliği atmakta rahatlıkla kullanılır, hem de performans açısından aynı fiyat bandındaki muadillerine göre güzel performanslıdır, acemiliği attıktan sonrasında da iş görür.

Motosikleti
Yamaha XSR700
günde 25km yol yapıyorum işe git gel sadece... 1 yılda 20bin'den fazla masraf yaptım bakımlarıyla birlikte. iş değil 50cc motor.

yenisini almadan da satmak istemiyorum.

para biriktirebilirsem vps alıcam zamlanmadan.
Ben de öyle düşünüyordum da, şu videodan sonra fikirlerim değişti gibi. Her ne kadar ABS'li olması hala kafamı kurcalasa da, böyle bir durum yaşamak istemem.

Motosikleti
Hero Dash125
.
Ben de öyle düşünüyordum da, şu videodan sonra fikirlerim değişti gibi. Her ne kadar ABS'li olması hala kafamı kurcalasa da, böyle bir durum yaşamak istemem.

Buna millet alıştı, çin mallarının garantisinden kimse bir şey beklemiyor zaten hint mallarında da rutin bakımda motoru bozan servislerden şikayet ediliyor. Ha japonlarda servis şikayeti yok mu o da var. Şans işi bu işler malesef. O yüzden elinin altında gözüne kestirdiğin bir usta illa ki olacak. O kısımda da çok hayaller kurmayacaksın hatta. Şu abs işine de bütün motorcuların baktığı gibi bakmak lazım: Doğru frenlemeyi, işi panik frene bırakmamayı öğrenin ve illa ki lastik değiştirin. City grip winter grip gibi müzikli kalıplara kulak verin. Anahtarsız çalıştırmadır, absdir sizi bu tip oyuncaklı mevzular çok çelmesin, işin çin tarafında bunlar dibine kadar oyuncaklı mevzular sadece. Karda kışta giden o kadar scooter var. Neredeyse hiçbirinde abs yok. Bir şey varsa iyidir ama yoksa diretmemek lazım, her şeyin bir alternatifi illa ki vardır. Belki😃Her şey var da bir abs yok gibi bir durum zaten yok. Motor yok bu arada la😜🤣🤣🤣

Motosikleti
Honda Forza 250 (2026)
TVS Jüpiter, Arora Max T, SYM Fiddle IV, Kymco Skytown 125. Bence bunların arasından paranın yettiğince Kymco, Sym, Arora, TVS sıralamasını koruyarak al gitsin. Hepsi kendini kanıtlamış özellikle Kymco ve SYM başta olmak üzere iyi motorlardır. Ama sana naçizane tavsiyem eğer bütçen yeterse bence Japon al alacağın model ise Suzuki Adress 125. Suzukinin tadı bir başkadır.

Motosikleti
Honda CB125F
Japon olmasın demişsin ama sorunlu bir ilk motor seni çok fena üzer ve motora başlama hevesini heyecanını köreltir.
Aprilia SR 125 modeli bir ara peşin fiyatına taksit vardı. Bir inceleyebilirsin.
Yine Suzuki'nin scooterlerinde de taksit var. Sürekli reklamları çıkıyor karşıma.

Motosikleti
Hero Dash125
TVS Jüpiter, Arora Max T, SYM Fiddle IV, Kymco Skytown 125. Bence bunların arasından paranın yettiğince Kymco, Sym, Arora, TVS sıralamasını koruyarak al gitsin. Hepsi kendini kanıtlamış özellikle Kymco ve SYM başta olmak üzere iyi motorlardır. Ama sana naçizane tavsiyem eğer bütçen yeterse bence Japon al alacağın model ise Suzuki Adress 125. Suzukinin tadı bir başkadır.
Teşekkürler. Burada fiddle, adress ilgimi çekiyor. Kendimce de dash 125 i eklerim. Yazılanlar sayesinde kafamda netleşen makineler bu şekilde. (Ha bu arada bu tercihlerim, makineyi kuruyana kadar kullanmak üzere geçerli.Az binip satarım diyenler bunlara yanaşmasın, bana küfrederler sonra! ☺) Şimdi bir tescil durumu var. Bu nedenle ortam netliği düşük. İkinci ele tek başına kalkışmak da tam bir macera. Tek başıma ve bilgisiz olduğum için ikinci el alacaklara tavsiyeler başlıklı bir konu açtım. Orada da düşüncelerinizi paylaşırsanız biz yenilere çok faydası olacak. Tekrar teşekkür ederim.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Japon olmasın demişsin ama sorunlu bir ilk motor seni çok fena üzer ve motora başlama hevesini heyecanını köreltir.
Aprilia SR 125 modeli bir ara peşin fiyatına taksit vardı. Bir inceleyebilirsin.
Yine Suzuki'nin scooterlerinde de taksit var. Sürekli reklamları çıkıyor karşıma.
Teşekkürler. Tabi ki japonu ben de istiyorum ama hem maddi durumum, hem kendimce nedenlerim, japonu ileri tarihlere atmam gerektiği sonucuna çıkartıyor beni. Japon olmayan sorunsuz makine arayışında da dediğiniz gibi aprilla sr 125, fiddle 4, dash 125 çıkıyor. Şu an ortaşık karışık yine... Bugünki gündemim bu yüzden ikinci el motosikletler. Bununla ilgili bir başlık açtım. Bakıp cevaplarsnız çok sevinirim😊

Son düzenleme:
Motosikleti
Honda Forza 250 (2026)
Dostum vazgeç herodan. Ben senin yerinde olsam Adress alırdım. Şu an Suzukinin distribütörü Doğan Trend ve Doğan Trendde tescil sorunu yok. İstersen git görüş. He Adress alamıyorsan da dediğim gibi önce Kymco ki Kymco nunda distrübütörü Doğan Trend sonra Sym düşün derim.

125 cc kısa zaman içerisinde size yetersiz gelecektir. Bu yüzden tercih ettiğiniz gibi uygun fiyatlı ikinci elden 10-20 bin kmde grenaj hasarlı hint motorlarını 20-25 bine çok rahat bulabilirsiniz. Çin motorlarından uzak durun. Son sahibi olursunuz.

Biraz tecrübem var ama scooter tarzı seviyorum, uzun süre değiştirmeyi düşünmüyorum derssniz şöyle hoş dursun ama bastım mı gitsin motoru Peugeot Tweet 200'e göz atın derim. Hem ABS var hem ds 170 cc SYM motoru takılı ayrıca lastikleri 16 inç. Çok ciğerli bir motor

Motosikleti
Honda CB750 Hornet / Kanuni Seha 150
Yedek parça sorunu yaşamayacağınız, resmi web sitesinden adresinize parça alabileceğiniz, servis kalitesi idare eder ve nispeten sağlam ve sorunsuz motosiklet istiyorsanız Kanuni'ye göz gezdirmenizi öneririm;

Ucuzdan pahalıya alabileceğiniz 125 CC modelleri;

Motosikleti
Hero Dash125
Yedek parça sorunu yaşamayacağınız, resmi web sitesinden adresinize parça alabileceğiniz, servis kalitesi idare eder ve nispeten sağlam ve sorunsuz motosiklet istiyorsanız Kanuni'ye göz gezdirmenizi öneririm;

Ucuzdan pahalıya alabileceğiniz 125 CC modelleri;

Çinli alınmaz diyemeyiz ama çinli aldığında onun yürütme tarzını iyi bilmek gerekiyor. Ben daha yeniyim. İlk imkanda japona kaçasım var zaten😀
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Dostum vazgeç herodan. Ben senin yerinde olsam Adress alırdım. Şu an Suzukinin distribütörü Doğan Trend ve Doğan Trendde tescil sorunu yok. İstersen git görüş. He Adress alamıyorsan da dediğim gibi önce Kymco ki Kymco nunda distrübütörü Doğan Trend sonra Sym düşün derim.
Kullanıcılar herodan çok memnun. Suzukiye laf yok japon bir kere, kymcoya gideceksem hero alırım çünkü hero'da zibilyon tane kullanıcı memnuniyeti okudum. Tabi bu kendi araştırma sonuçlarım. Sizin bu mesaja vereceğiniz cevapla değişebilir.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar