Fındıklı'dan yukarı( 27.04.2011)

tekerine sağlık
çok harika yerler,şimdilik resimlere bakmakla yetiniyoruz.memleketin kıymetini bilmeli

teşekkürler herkese.
Gökhan, niyekine?yağsa da yağmasa da ben gezerim:p
Yagmurlugunu alırım öyle gezersin:cherry:
Bende öyle yapıyorum :) karar verdiysem gezmeye hava durumunu çokta önemsemem. Askerliği çıkar aradan benim motoru verim sana, mesafeleri uzatırsın :cherry: 1200gs yada r1 e taktım bu ara, yakın modeller nasılsa :cherry:

VIA Blackhawk'ın gazına geldin sanırım:mrgreen:

VIA

Yagmurlugunu alırım öyle gezersin:cherry:

VIA Blackhawk'ın gazına geldin sanırım:mrgreen:

ELINT hiç sorma;herzaman bastırdığım bir s.s. sevgisi vardı zaten içimde ama 160la yol alırken Blackhawkın R1'iyle bir 160 daha fark atarak yanımdan geçmesi tahrik etmedi değil :)

Bu yaz olmasa da kesin geleceğim sizin oralara. Yeşili bir başka yahu. Tekerinize sağlık

çok güzel bizimde böyle karadeniz projelerimiz var umarım gerçekleştiririz.

Yine Süpeer Bir Gezi Abi Sen Ramzey Sıfırmı Aldın Yaw ? Memnunmusun Bende Almayı Düşünüyorum .

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
aBi havalar düzeldi gibi; yağış olmaz ise ayder mi yapsak :)

Evet, Ayder yapın, oraları da görmek istiyorum. :) Bu yıl olmaz da, seneye ben de bir Karadeniz turu yapmak istiyorum Allah kısmet ederse.

teşekkürler herkese
Gökhan, %60 biraz fazla tabi:p
kujumax, ikinci el aldım, memnunum
VIA, ben motorumu şimdilik satmayı düşünmüyorum, benim işimi gayet iyi görüyor. belki askerden sonra daha büyük bir enduro alırım

hava yağacak gibi gözüküyor; bugün birşeyler yapalım isterseniz ?

ooo sen zaten fındıklı gezisi yapmışsın, gözümden kaçmış benim. yayla yolunu tarif ediyorum not al :) Fındıklı çarşıdan arılı deresini takip edeceksin yukarı doğru. geçeceğin köyler, manastır, çınarlı, sulak, ıhlamurlu (benim köy), yeni şehitlik (zenimoş), ordan yaylaya 10 numara yol, tam crossluk. hatta gideceğin zaman haber ver, benim köyden erzak takviyesi yaptırırım sana, yağ, peynir falan :)

fındıklıdan yukarı deyınce aklıma cıhangırın altı fındıklı geldı .:mrgreen:dedım acaba ne olabılır meğer bu fındıklı süpermiş valla güzel yerler güzel motosıklet ve güzel resımler daha ne olsun :rendeer:

Güzel memleketin güzel insanı yine yapmış yapacağını :) (atı ölmeden önce son günlerini özgürce yaşasın diye azat etmişler bence yoksa böyle sümsük durmazdı, hatta hiç durmazdı senin gibi:))

cakalaz, burayı Rize mT nin yeri sandın herhalde:mrgreen:yarın hava yağışlı gözüküyo
toex, ben Aslandere köyünden yukarı gittim.senin dediğin yer fındıklıya hemen girişte sağa doğru dereye beri giden yol mu, oraysa, orayı da çok merak ediyorum, oradan çok yukarı gitmedim. bu arada benim eniştem Fındıklılı. Soyadı TEKER, sizin dediğiniz dere boyu oturuyolar, belki tanırsınız, bir de Noyan hoca var matematik öğretmeni, o da dediğiniz dere boyu oturuyo. bu arada erzak takviyesi teklifiniz için çok teşekkür ederim.:cat:
askon, teşekkür ederim
şeyh şamil teşekkürler, yılkı atının özelliği nedir, yabani değil mi
Nihat 24, teşekkürler. Ata olan yorumunuz ve son cümle çok güzel olmuş. mantıklı:cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar