Filistin İçin Sürüyoruz.

Arkadaşlar malumunuz üzere Batının Gayr-ı Meşru Çcouğu İsrail Her ramazan olduğu gibi bu ramazanda Müslüman kardeşlerimize zulmetmekte ,kadın, yaşlı çocuk ayırt etmeksizin tüm sivilleri katletmektedir.
Biz motosiklete gönül vermiş bireyler olarak her toplumsal olayda olduğu gibi bu olayda da mazlumun, haklının yanında olan duruşumuzu belli etmek ve toplumda daha çok farkındalık yaratmak adına bir kortej düzenleyeceğiz.

Kortejimiz Aksaray metro önündeki parktan başlayacak ve israil konsolosluğuna kadar devam edecektir.
Güzergahımız:Aksaray,Saraçhane,Taksim,Osmanbey,Mecidiyeköy,Levent.

Önemli Not:
Taşkınlıklara ve provakasyonlara mahal vermeden haklı duruşumuzu motorcu imajını zedelemeyecek şekilde sergileyeceğimizi önemle belirtmek isterim.

Bayrak Temini:
Bayrağı olanlar önceden motosikletlerine bağlarlarsa daha güzel olur,olmayanlarda renkli çıktı şeklinde motosikletlerindeki uygun yerlere yapıştırabilirler

Facebook Linki: : https://www.facebook.com/events/1514241772124650/?ref_newsfeed_story_type=regular

Moderatör tarafında düzenlendi:
furkan kardeşim 18:30 biraz erken değilmi kaç gibi teker döndürürüz ...

İftar saatinide gözönünde bulundurmak için saat bu şekilde ayarlandı kardeşim 18.30 da toplanıp en geç 19.00 da teker döndürürsek ancak yetişir.
Birde o gece kadir gecesi çok geçe kalmakta olmaz.

tamamdır kardeşim o gün o saatte fiddle grubundan 4 arkadaşımızla orada olacağız zaten etkinliğide grupta paylaştım isteyen gelsin diye ...

ALLAH muvaffak etsin,istanbulda olsam bende katılmak isterdim.İnşallah bol katılımlı güzel bir eylam olur

Eyleminizi gönülden destekliyorum. Savaş bile olsa çocuk ölümü kabul edilemez. Keşke Filistinliler de bizim başımıza gelen felaketler için geçmişte benzer duyarlılığı göstermiş olsalardı.

Eyleminizi gönülden destekliyorum. Savaş bile olsa çocuk ölümü kabul edilemez. Keşke Filistinliler de bizim başımıza gelen felaketler için geçmişte benzer duyarlılığı göstermiş olsalardı.

Üzülmek yada üzülmemek için bahane aramayın, ama ile başlayan cümleler kurmak yerine gönlünüzden ne geçiyorsa onu uygulayın...

+1 Geliyorum

Gelen arkadaşlar facebook adresindeki etkinliğe geliyorum diye işaretlerlerse çok sevinirim saygılar.

İsrail yaptığı katliamları hesabını birgün verecek. Hitlerden ne farkın var ?

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Emzikli bebekleri kundaklarında katledenlere karşı bu duyarlı organizsayondan ötürü tebrik ediyorum.

Hz.İbrahim'e su taşıyan karınca misali belki elimizden bu geliyor ama safımız belli olsun...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar