Filistin İçin Sürüyoruz.

Ben İstanbulda değilim gelemem ama Facebookda etkinliği paylaştım belki birileri görür

ankara mt hiç sevmez böyle şeyleri, sadece kafede laf'larlar. keşke organize edebilecek seviyede olan, kitleye seslenebilen abiler organize etsede katılsak..

Gönlüm sizinle Furkan keşke gelebilsem , biliyorsun durumları Full çalışıyorum,

ÖNEMLİ DUYURU
Arkadaşlar her ne için olursa olsun 5 motordan fazla motosiklet biraraya geldiğinde , önce VALİLİK, sonra İstanbul Emniyeti ve en son Trafik Şube müdürlüğünden RESMİ izin almak zorundadır.İzin prosedürü uzun zaman gerektirdiğinden ötürü organizasyonumuz iptal edilmiştir.
Gerekli izinler alınamadığından dolayı İLLEGAL bir duruma düşecek bir gösteri/kortej içinde planlayıcı yada katılımcı olarak bulunmayacağımızı bildiririz.
Duyarlı olan bütün arkadaşlara teşekkür ederiz.
Dualarımız kadir gecesinde FİLİSTİN için olacaktır.

Amac belli evet.
Lakin bu bi teker cevirmede kalmamali
2 gun boykot etmekle kalmamali

Kesinlikle lafim filistin icin surmeyi alaya almak
Yalnis bulmak degik

Umarim kalıcı çözümler bulabiliriz. Ve buna
Gercekten insanlara deger verdigimiz icin
Elimizden geldigince bakiniz "yahudileri kotu gornek degil"
Alalade israile katkida bulunan hicbirseyi kullanmamaliyiz
Bursadayim katılamiyorum
Ama yuregim sizinle..

ÖNEMLİ DUYURU
Arkadaşlar her ne için olursa olsun 5 motordan fazla motosiklet biraraya geldiğinde , önce VALİLİK, sonra İstanbul Emniyeti ve en son Trafik Şube müdürlüğünden RESMİ izin almak zorundadır.İzin prosedürü uzun zaman gerektirdiğinden ötürü organizasyonumuz iptal edilmiştir.
Gerekli izinler alınamadığından dolayı İLLEGAL bir duruma düşecek bir gösteri/kortej içinde planlayıcı yada katılımcı olarak bulunmayacağımızı bildiririz.

Canına yandığım devletinin hukuku, bürokrasisi sadece böyle şeylerde devreye girer zaten. Sürmüyor muyuz arkadaşlar ?

Amac belli evet.
Lakin bu bi teker cevirmede kalmamali
2 gun boykot etmekle kalmamali

Kesinlikle lafim filistin icin surmeyi alaya almak
Yalnis bulmak degik

Umarim kalıcı çözümler bulabiliriz. Ve buna
Gercekten insanlara deger verdigimiz icin
Elimizden geldigince bakiniz "yahudileri kotu gornek degil"
Alalade israile katkida bulunan hicbirseyi kullanmamaliyiz
Bursadayim katılamiyorum
Ama yuregim sizinle..

yapılsa iyi olurdu önceki sürüşlerde izin alınıyormuydu acaba merak ediyorum (yol kapatma vs olmadığı sürece emniyetin sorun çıkaracağını zannetmiyorum ayrıca)

thb

"5 motordan fazla motosiklet biraraya geldiğinde" noluyomuş???

Bunun hukuki yönü çok gülünç...

Aynı şekilde motorsuz bile olsanız, yani 4-5 arkadaş suç unsuru olması muhtemel bir faaliyette bulunsanız, sizi bu durumda; organize suç kapsamına alırlar.
Hatta içinde bulunduğunuz duruma göre terör suçundan bile yargılanmanız mümkün. Halkı galeyana getirmek, tahrik etmek, planlı/kasıtlı/izinsiz eylem yapmak zart zurt...
Aman bir araya gelmeyin vatandaş. Birlik beraberlik yasak. Hele aynı fikirdeyseniz, hele hele antisemitizm! No...No...No...
Karşıt bir duruş asla yasak. Hem bura dağ başı mı?

Daha hümanist olun, daha demokratik, daha yavan, daha yumuşak... Bir Müslümanın yanağına tokat atılsa, öbür yanağını dönmeli?

Yupyumuşak olun be kardeşim... Puf olun, puf... Puffff diyince biri size, uçuverin istiyorlar...

ÖNEMLİ DUYURU

Birşey olmaz merak etmeyin. Bu kural sadece hükümet karşıtı gösterilerde uygulanıyor. Eğer hükümetin de karşı olduğu bir dava için yürüyorsanız birşey yapmazlar. Yeter ki Tayyip ile aynı fikirde olun.

Motosikleti
750x
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Birşey olmaz merak etmeyin. Bu kural sadece hükümet karşıtı gösterilerde uygulanıyor. Eğer hükümetin de karşı olduğu bir dava için yürüyorsanız birşey yapmazlar. Yeter ki Tayyip ile aynı fikirde olun.

Emre abi,

Şimdi hükümet hem İsrail'i kınıyor, hemde İsrail'i savunmak için kürecikte füze savunma üssü kuruyor,

İsrail'i protesto etmeye gidiyorsun, polis seni TOMA ile karşılıyor..

http://t24.com.tr/haber/israil-baskonsolosluguna-gazze-protestosuna-tomali-mudahale,264861

Açıkçası Tayyip hangi tarafta, bende anlayabilmiş değilim..

Bu arada Furkan kardeşimi duyarlılığından ötürü tebrik ederim.. (Özledim lan seni.)

Sinan, Israil konsolosluğu geçen hafta taşlandığında polis ses çıkartmadı. Bunun üzerine israil Türkiye'nin konsoloslukları koruma görevini yerine getirmediğini belirterek temsil düzeyini asgari seviyeye indirdi ve ilgili makama ( BM nin hangi komiserliği ise) şikayet etti. O yüzden şu anda zorunlu olarak konsolosluğu koruyorlarmış gibi yapıyorlar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar