Filinta 200 almalımıyım ?

Meraba foruma yeni katıldım 4000 gibi bir bütcem var filinta 200 düşünüyorum 2. El almayı düşünmüyorum motosikletin fiyatı 3000 şuan elinde olan varmı fikirlerinizi öğrenmek istiyorum.

O motor 200cc değil 149.5cc. 2300 civarına ön freni diskli Mondial Masti 100 al. İnternetten modifiye parçaları getirt ve motoru 210cc'ye çıkart. İzmitteysen tanıdığım çok iyi bi modifiyeci var.

O motor 200cc değil 149.5cc. 2300 civarına ön freni diskli Mondial Masti 100 al. İnternetten modifiye parçaları getirt ve motoru 210cc'ye çıkart. İzmitteysen tanıdığım çok iyi bi modifiyeci var.

Evet biliyorum 150 cc lakin 200 üst kapak varmış yani öğrendiğim kadarıyla nikelaj olması cezbediyor ..

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:44 ----------

Güncel.. yorumlarınızı bekliyorum.

Buyrunuz size güncel yorum;

1500 km dir kullanıyorum 2016 model 1700 de. Gidipte kendim satın almadım, bir alacağıma karşılık devir aldım şimdi de ilgilenen var ise 3000 tl ye satıyorum. Plakalı ruhsatlı, kazasız, çamura batmasız, Rodaj da sorunsuz.

Drek mevzuya girdim gibi oldu :D

Bakalım bu makinede ne var ne yok;

72 tel jant var hor kullanmaya çukura düşmeye gelmez, ayar gerektirir,
Lastikler naylon dur en kısa sürede değiştirilmelidir.
El kontrol düğmeleri yağmurda, yıkamada su alır ve içeriden oksitlenir, temizlenmesi gerekir.
Vidaları gevşemeye müsaittir en fazla ayda bir sıkmak gerekir.
Motorda titreşim vardır ancak öyle traktör gibi de değildir.
Selesi serttir, konfor aranmaz.

Diğer açıdan;

Gören dönüp bir daha bakar, fırsatını bulan abi bu ne yahu nasıl yaptın orjinalmi diye sorar. (nikelajdan ötürü)
Nikelaj kısımlarda sorun yok. Pullanma, çatlama falan şimdilik olmadı
Egzos sesi mükemmel, düşük devirde doygun ve tok, ara gazı verince ben burdayım hoop diyor, araçlar ve yayalar gayet rahat fark ediyor.
Denge merkezi orta göğüste, virajda yatırırken yada sıkışık trafikte sıyrılırken gayet dengeli
İlk kalkışı ve hızlanması inanılmaz derecede güçlü, gaz çok hassas ve ani tepkili
Vites geçişleri kemikli ve sorunsuz. yok boşa geçmedi yok vites attı derdi yok.
Kapak, krenk ve Karbüratör 200 cc ye uyumlu, yani her türlü modifiye için hür bırakılmış. Üretimde tercihe göre amaç bu zaten
Parça sıkıntısı yok, baktın olmuyo asya masya mondial ne varsa hepsinin parçasını uydurursun ve gayette hesaplı
Km de yaklaşık 12-15 yakışı var, depoyu doldurduğun zamanı unutuyorsun. (efendi gibi kullanınca)
Ağırlık ve güç orantısız. fazla hafif biraz abartılı kalkış yaparsan altından uçar gider.( iyi bişey mi? bazen evet...çabuk sıyrılırsın)
Araştırmalarıma göre 4000 de subap ayarı ister, balata değişimi iyi olur.
Uzun yola gidermi, evet gider. Aşırı sıcak havada şöyle en azından 2 saat başı kenara çeker biraz dinlenirseniz tapa gaz gitmezseniz olur. Ha Kullanıcı uzun gidebilirmi o ayrı konu. Sele ve gidon seviyesi yoruyor.
Verilen paranın hakkımıdır, evet sonuns kadar hakkıdır. Fiyat belli, bu motoru alanın beklentisi belli. Fazlasıyla karşılıyor.
Ben niye satıyorum? Yaş 40 kilo 95 Boy 175... keyif adamıyım, gönül adamıyım beklentim sakin kafayla gezmek dolaşmak denk geldiğinde iki olta sallamaktır. Tercihim aynı markanın SL200 (superlight) 'ünden yanadır ;)

Şimdilik bu kadar, esenlikle kalınız.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar