Fikir verin motorumun rengine birlikte karar verelim.

Motosikleti
Honda CBF 150, CF Moto MT 650
msn den arkadaşlar gelince biraz geç kaldı kusura bakma
kuyruk belli olsun diye tam siyah yapmadım ama, biraz gölgeli yaptım...
:)
86755432zp0.jpg

luxor emeğine çok teşekkürler. bu son çalışman bana çok fikir verdi inan, turuncu siyah bu şekilde hoşuma gitti. jantları da ya turuncu boyasam ya da turuncu şerit çeksem şanzımanın önündeki sakalı da turuncu yapsam epey hoş duracak gibi. bi de plakalık iptal edilip kuyruk kesileceği için daha dinamik bi görüntü elde ederim sanırım.
ilgin ve yardımın için tekrar teşekkürler...

Motosikleti
Honda CBF 150, CF Moto MT 650
luxor emeğine çok teşekkürler. bu son çalışman bana çok fikir verdi inan, turuncu siyah bu şekilde hoşuma gitti. jantları da ya turuncu boyasam ya da turuncu şerit çeksem şanzımanın önündeki sakalı da turuncu yapsam epey hoş duracak gibi. bi de plakalık iptal edilip kuyruk kesileceği için daha dinamik bi görüntü elde ederim sanırım.
ilgin ve yardımın için tekrar teşekkürler...

rica ederim, topu topu 10 dakikamı aldı
lafı bile olmaz
biraz fikir edindiysen ne güzel işte...

sağol malibu çalışman için ama bu alev desenleri ciddi bi airbrush çalışması gerektirir onun maliyeti de motorun ikincil el değerinin yarısını bulur herhalde.
ama janttaki kırmızı sticker çok hoş durmuş, eğer jantı gövde rengine boyamazsam muhakkak canlı bi rekle sticker yapıcam. senin çalışmanı görünce kesin karar verdim buna.
rica ederim, bi fikir verebildiysem ne mutlu! sanırım haklısın biraz fantaziye kaçtım.en son fotoğraftaki(turuncu siyah) renk gerçekten hoş ve turuncu sticker la tamamlanabilecek bir çalışma..boyattığında fotoğraflarını koyarsın. kolay gelsin..

toz kapması dert olmazsa siyah her tür arabaya motosiklete yakışıyor.olduğundan daha cüsseli gösteriyor artı daha karizmatik daha agresif duruyor...

hani ben siyah-kırmızı yı göremedim :) en mükemmel renk kombinasyonu ve Eskişehirspor'umun renkleri :p ne demişler kırmızı olsun, üç kuruş fazla olsun ;)

Çok hazırcı milletiz çook :mrgreen: Olduğu zaman resim koy, merak ettim :)

Aaaaaaaaa o ayrı şimdi orda dur :mrgreen: Ya bir de bunu pembe yapsana deneme olarak :) :mrgreen: Bakarsın beğenir :queen:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Sırf pembe duymak için girdim... Tuğba nın pembe diyeceğinden emindim....:cherry:

Senin motorsikletin daha rodajı bitmedi.....1300 km de .... Bu ne acele?.... Boyası güzeldi yaw.....

Ben ayartıyorum chopperrider'ı...

Yakında ilginç şeyler ortaya çıkacak...

Mutasyonel Çin Raceeee

:p

Sırf pembe duymak için girdim... Tuğba nın pembe diyeceğinden emindim....:cherry:

Senin motorsikletin daha rodajı bitmedi.....1300 km de .... Bu ne acele?.... Boyası güzeldi yaw.....

hocam baktım istediğim bi motoru alacak ortamda değilim o zaman eldekini daha bi keyifli yapalım diye karar aldık eczaci101 ile. bakalım ne olacak ben de merak ediyorum sonucunu.

Ben 101 dalmaçyalı tarzı ; puantiyeli alacalı renkte karar kıldım (sürprizimi açıklıyorum...)

Bir de motora uygun çekik gözlü ve sarkık kulak kombinasyonu arıyorum...

Şaka bir yana ;

Emirim ;
Turuncu siyah inanılmaz hoş göründü bana ,
ama karar yine de senin dostum...

:cat:

Son düzenleme:
chopperrider
Dur ben senin aklını çeleyim biraz:queen:
Şimdi sen boyatıpta ne yapcan.
Nasılsa bunu satmıcan mı büyütmek için?
2. el orjinal halde olanlara daha raabet olur :)

Ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy süperrrrrrrrrrrrrrrrrrr olduuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu :mrgreen: :queen: Böyle olsun böyleeee :queen:

yok öyle bişey...Pierzig i dinleme....

mutlaka boyatmalısın ; içindeki meleği dinle...

TuĞba sana inanamıyorum...

Sizin evde her şey pembe sanırım

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar