luxor emeğine çok teşekkürler. bu son çalışman bana çok fikir verdi inan, turuncu siyah bu şekilde hoşuma gitti. jantları da ya turuncu boyasam ya da turuncu şerit çeksem şanzımanın önündeki sakalı da turuncu yapsam epey hoş duracak gibi. bi de plakalık iptal edilip kuyruk kesileceği için daha dinamik bi görüntü elde ederim sanırım.
ilgin ve yardımın için tekrar teşekkürler...
rica ederim, bi fikir verebildiysem ne mutlu! sanırım haklısın biraz fantaziye kaçtım.en son fotoğraftaki(turuncu siyah) renk gerçekten hoş ve turuncu sticker la tamamlanabilecek bir çalışma..boyattığında fotoğraflarını koyarsın. kolay gelsin..sağol malibu çalışman için ama bu alev desenleri ciddi bi airbrush çalışması gerektirir onun maliyeti de motorun ikincil el değerinin yarısını bulur herhalde.
ama janttaki kırmızı sticker çok hoş durmuş, eğer jantı gövde rengine boyamazsam muhakkak canlı bi rekle sticker yapıcam. senin çalışmanı görünce kesin karar verdim buna.
Çok hazırcı milletiz çook :mrgreen: Olduğu zaman resim koy, merak ettim![]()
Sırf pembe duymak için girdim... Tuğba nın pembe diyeceğinden emindim....:cherry:
Senin motorsikletin daha rodajı bitmedi.....1300 km de .... Bu ne acele?.... Boyası güzeldi yaw.....
Luxor nerdesin hadi :silent:
Aaaaaaaaa o ayrı şimdi orda dur :mrgreen: Ya bir de bunu pembe yapsana deneme olarak:mrgreen: Bakarsın beğenir :queen:
Bu işte bunu dedim![]()
:cherry: