- Konu Yazar
Arkadaşlar Merhabalar;
Bir konuda size duygularımı açmak istedim.
Ben 2005' den beri aktif olarak fırsat buldukça festivallere katıldım ve katılıyorum da. Bu aşağıda görmüş olduğunuz arkadaşlarda yeni motosiklet edindi hiç festivale gitmemişler bende ön ayak olarak kendileriyle geçen sene Isparta'dan Balıkesir-Erdek Festivaline gittik. Çok da keyifli ve eğlenceli bir festival oldu bizim için. Bu sene de niyetlendik son 1 haftaya kadar bayağı heyecanlıydık, sürekli festivali konuşuyor muhabbet ediyorduk.
Sonra,
bu fotoğraftaki şahışlardan biri durup dururken;
- Benim içimde bir heyecan kalmadı,
- Gidesim yok gibi
- Niye böyle oldum ben
- Ordan ne zaman dönecez
- Festivalden dönelim satıp arabayı değiştircem
- Hem araba hem motor olmuyor
- Motor dertli iş kask tak mont giy, araba daha rahat
- Yok ben Afrika alacam yok transalp alayım, nc alacam yakıtı iyimiş
- Benim motorda bi zırıltı var,
.....
gibi bahanelerle içimizdeki kelebekleri öldürdü. Haliyle bende bu tavırlarına söylemlerine kızdım,
Arkadaş biz seni zorla festivale götürmüyoruz, gelesin yoksa gelme.
Diyeceğim, bizimde içimizi kararttı, şu an ne yapacağımız muallakta, hevesimizde kırıldı. Bize negatif bir hava bıraktı. Olumsuz ve sürekli karamsar tavırları...
Festival dönüşü çok da alakalı olmayacağım artık. Kimsenin kaprisini çekmek istemiyorum.
Yol arkadaşınızı iyi analiz edin, aynı duyguları, aynı heyecanları, aynı anıları paylaşacağınız bir insan ile frekanslarınız daim olsun.

Bir konuda size duygularımı açmak istedim.
Ben 2005' den beri aktif olarak fırsat buldukça festivallere katıldım ve katılıyorum da. Bu aşağıda görmüş olduğunuz arkadaşlarda yeni motosiklet edindi hiç festivale gitmemişler bende ön ayak olarak kendileriyle geçen sene Isparta'dan Balıkesir-Erdek Festivaline gittik. Çok da keyifli ve eğlenceli bir festival oldu bizim için. Bu sene de niyetlendik son 1 haftaya kadar bayağı heyecanlıydık, sürekli festivali konuşuyor muhabbet ediyorduk.
Sonra,
- Benim içimde bir heyecan kalmadı,
- Gidesim yok gibi
- Niye böyle oldum ben
- Ordan ne zaman dönecez
- Festivalden dönelim satıp arabayı değiştircem
- Hem araba hem motor olmuyor
- Motor dertli iş kask tak mont giy, araba daha rahat
- Yok ben Afrika alacam yok transalp alayım, nc alacam yakıtı iyimiş
- Benim motorda bi zırıltı var,
.....
gibi bahanelerle içimizdeki kelebekleri öldürdü. Haliyle bende bu tavırlarına söylemlerine kızdım,
Arkadaş biz seni zorla festivale götürmüyoruz, gelesin yoksa gelme.
Diyeceğim, bizimde içimizi kararttı, şu an ne yapacağımız muallakta, hevesimizde kırıldı. Bize negatif bir hava bıraktı. Olumsuz ve sürekli karamsar tavırları...
Festival dönüşü çok da alakalı olmayacağım artık. Kimsenin kaprisini çekmek istemiyorum.
Yol arkadaşınızı iyi analiz edin, aynı duyguları, aynı heyecanları, aynı anıları paylaşacağınız bir insan ile frekanslarınız daim olsun.