Festivale gitmeden, can sıkan arkadaş!

Arkadaşlar Merhabalar;
Bir konuda size duygularımı açmak istedim.

Ben 2005' den beri aktif olarak fırsat buldukça festivallere katıldım ve katılıyorum da. Bu aşağıda görmüş olduğunuz arkadaşlarda yeni motosiklet edindi hiç festivale gitmemişler bende ön ayak olarak kendileriyle geçen sene Isparta'dan Balıkesir-Erdek Festivaline gittik. Çok da keyifli ve eğlenceli bir festival oldu bizim için. Bu sene de niyetlendik son 1 haftaya kadar bayağı heyecanlıydık, sürekli festivali konuşuyor muhabbet ediyorduk.

Sonra, :) bu fotoğraftaki şahışlardan biri durup dururken;
- Benim içimde bir heyecan kalmadı,
- Gidesim yok gibi
- Niye böyle oldum ben
- Ordan ne zaman dönecez
- Festivalden dönelim satıp arabayı değiştircem
- Hem araba hem motor olmuyor
- Motor dertli iş kask tak mont giy, araba daha rahat
- Yok ben Afrika alacam yok transalp alayım, nc alacam yakıtı iyimiş
- Benim motorda bi zırıltı var,
.....
gibi bahanelerle içimizdeki kelebekleri öldürdü. Haliyle bende bu tavırlarına söylemlerine kızdım,

Arkadaş biz seni zorla festivale götürmüyoruz, gelesin yoksa gelme.

Diyeceğim, bizimde içimizi kararttı, şu an ne yapacağımız muallakta, hevesimizde kırıldı. Bize negatif bir hava bıraktı. Olumsuz ve sürekli karamsar tavırları...

Festival dönüşü çok da alakalı olmayacağım artık. Kimsenin kaprisini çekmek istemiyorum.

Yol arkadaşınızı iyi analiz edin, aynı duyguları, aynı heyecanları, aynı anıları paylaşacağınız bir insan ile frekanslarınız daim olsun.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Arkadaşlar Merhabalar;

Ben 2005' den beri aktif olarak fırsat buldukça festivallere katıldım ve katılıyorum da. Bu aşağıda görmüş olduğunuz arkadaşlarda yeni motosiklet edindi hiç festivale gitmemişler bende ön ayak olarak kendileriyle geçen sene Isparta'dan Balıkesir-Erdek Festivaline gittik. Çok da keyifli ve eğlenceli bir festival oldu bizim için. Bu sene de niyetlendik son 1 haftaya kadar bayağı heyecanlıydık, sürekli festivali konuşuyor muhabbet ediyorduk.

- Gidesim yok gibi
- Niye böyle oldum ben
- Ordan ne zaman dönecez
.....
gibi bahanelerle içimizdeki kelebekleri öldürdü. Haliyle bende bu tavırlarına söylemlerine kızdım,

Diyeceğim, bizimde içimizi kararttı, şu an ne yapacağımız muallakta, hevesimizde kırıldı. Bize negatif bir hava bıraktı. Olumsuz ve sürekli karamsar tavırları...

Festival dönüşü çok da alakalı olmayacağım artık. Kimsenin kaprisini çekmek istemiyorum.

Yol arkadaşınızı iyi analiz edin, aynı duyguları, aynı heyecanları, aynı anıları paylaşacağınız bir insan ile frekanslarınız daim olsun.

ortadaki mi ?

bu kişi cok komik pozlar veriyor. daha once bir gezi basluğı acmıştın ve ortada olan kişi acayip pozlar veriyodu.

sana zahmet o baslığı burda yazsana biraz gulelim :d

F54

bizimde normal bir watsapp grubumuz var herkez motorcu gezgin endurocu viraj cı vs vs ama gel gelelim bu rotayı sadece 3 kişi yaptık ötekiler hep bir bahane hep bir mazaret gelen geldi gelmeyen evde oturdu
evet arkadaşız ama o kadar işte
sakarya dan çıkıp komple karadenizi dağlardan gürcistan vs hem motorlar hem kıyafetler hemde cüzdan'lar mahvoldu ama aldığımız keyife değer
kimseyi takmayacaksın motora binip gideceksin insanların ne düşündüğü o kadar önemli değil sen hayatını yaşa isteyen gitsin araba mı alıyor trenle mi geziyor boşver

şu gezilerime nokta da olsa bi yorum yapalım pliss yeni güncelleme yapıyorum kismecikler görmüyor

Son düzenleme:
bizimde normal bir watsapp grubumuz var herkez motorcu gezgin endurocu viraj cı vs vs ama gel gelelim bu rotayı sadece 3 kişi yaptık ötekiler hep bir bahane hep bir mazaret gelen geldi gelmeyen evde oturdu
evet arkadaşız ama o kadar işte
sakarya dan çıkıp komple karadenizi dağlardan gürcistan vs hem motorlar hem kıyafetler hemde cüzdan'lar mahvoldu ama aldığımız keyife değer
kimseyi takmayacaksın motora binip gideceksin insanların ne düşündüğü o kadar önemli değil sen hayatını yaşa isteyen gitsin araba mı alıyor trenle mi geziyor boşver

şu gezilerime nokta da olsa bi yorum yapalım pliss yeni güncelleme yapıyorum kismecikler görmüyor
Hadi çıkalım dediğinde, fırlayacak adam bulmak mesele :)
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

ben su an fotoları buldum. ama sen izin verirsen buraya koyacam :d
Paylaş bakalım ne fotosuymuş bu, bende merak ettim. Platformda çok nadir paylaşım yaparım. :giggle:

Motosikleti
Honda CB750 Hornet / Kanuni Seha 150
Grup işlerini sevmem. Mutlaka arıza çıkar. Hele grup sürüşleri ayrı problemdir. Motosiklette henüz denemedim ama bisiklet yaşamımda oldukça fazla deneyimledim. Whatsapp grupları da bir süre sonra mutlaka tartışmaya evrilir. Egosu yüksek birileri hep bulunur.

Konu açılabilir lakin görsellerle birilerini hedef göstermek uygun değil. Sizin aranızdaki iletişimi bilemeyiz. Tek taraflı dinliyoruz. Belki de arızalı tip sizsiniz. Nerden bileceğiz?

F54

ona da gerek yok ki
misal ben deniz tatillerine hep yanlız giderim çünkü bu tarz tatili seven arkadaşım yok/müsait değiller
sahilde 2 tane kırmızı tuborg içerim akşama kadar yatarım miss gibi kafa ütüleyen de yok
yani çok çok extrem yerlere gitmiyorsam tek giderim

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.

Paylaş bakalım ne fotosuymuş bu, bende merak ettim. Platformda çok nadir paylaşım yaparım. :giggle:

:d

:ROFLMAO::ROFLMAO: valla ne yalan söyliim hiç dikkat etmemişim.. helalin var ..

Grup işlerini sevmem. Mutlaka arıza çıkar. Hele grup sürüşleri ayrı problemdir. Motosiklette henüz denemedim ama bisiklet yaşamımda oldukça fazla deneyimledim. Whatsapp grupları da bir süre sonra mutlaka tartışmaya evrilir. Egosu yüksek birileri hep bulunur.

Konu açılabilir lakin görsellerle birilerini hedef göstermek uygun değil. Sizin aranızdaki iletişimi bilemeyiz. Tek taraflı dinliyoruz. Belki de arızalı tip sizsiniz. Nerden bilfarklı bir bakış açısı
Farklı bir bakış açısı, teşekkürler. ✋🙂

Evliyse veya kız arkadaşı varsa zan altında bırakmıştır, sizi karşı da namına leke sürdürmek istemiyo olabilir :) anlayışla karşılanabilir

Arkadaşlar Merhabalar;

- Gidesim yok gibi
- Niye böyle oldum ben
- Ordan ne zaman dönecez
.....

Anlattığınıza göre ...
O sizi satmış sizde onu İnternet aleminde satmışsınız :))
yani alacak verecek yok !

Son düzenleme:
Motosikleti
HONDA FORZA 2025
vayy bee festival birde hemde motorla hemde yol yaparak :D bizim damat var adam zar zor ite kaka üc farklı yerden borç alarak kuba motor altı 125 cc adama ben boşum çıkıcam dolaşıcam dediğimde rol yapıp izin alıp çıkıyor kaçıyor bir bahane bulup arkamda beliriyor :D (kendisi paralı asker diyecem yanlış anlaşılacak :D ama gerçekten paralı asker ) bu işe rağmen

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Son 1 haftada benzinin litre fiyatı 46 TL'den 51 TL'ye çıktı. Onun etkisi de olabilir.

Resimdeki bir arkadaşın boynu yok sanırım

Haftaya ben de gitmek istiyorum ama tek gideceğim için yer bulamamak endişelendiriyor beni.Daha önceki festivallerde hep arkadaşlarım oluyordu.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar