ferrari jip yapmış vay bea

Gnusher' Alıntı:
lamborghini traktör üreterek başladı yola.O zamanlar lamborghini nin sahibi iyi para kazanmıştı traktörlerden..

ben lamborghininin traktörünü sürmüştüm arkadaşın köyünde. rodajı tamamladık 30 rahat yapıyor :queen: vites araları çok sert :mrgreen:
işte bu da test sırasında çekilen resim:mrgreen: çok zevkliymiş traktör sürmesi

ferrariye gelince enzodan başkası yalan. diğerleri tarzım değil:queen:

enzo-portrait2_a_s.jpg

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
valla enzo süper haaaa

ARKADAŞLAR BU NE YA NEDİR BU 4 TEKER AŞKI UNUTMAYALIM Kİ BİZ NE ÇEKİYORSAK BU 4 TEKERLERDEN ÇEKİYORUZ
trd_isaret020.gif

Eğer bu aracı böyle piyasaya sonursa güzel, Çünkü araba sade ve güzel olmuş. Aslında şunu iç resimleri olsaydı da, onlara da baksaydık fena olmazdı.

Motosikleti
cb 125 f- nc 750x dct
şimdi ferrari suv üretse ve beğenseniz ne olucak,alıcak olan bi baba yiğit varsa elkaldırsın bi zahmet:) (kaldırsınki ona göre muamele yapalım,belki payımıza bişe düşer,bi tur felan kullandırır:p )

ayrıca suv dedinmi
sb_lg_fx45-lg.jpg

arkadan akildiginda infinitinin kasasi ondende biraz photoshop oynamasiyla ayarlayabilirsin heralde :D

Birincisi resimler denildiği gibi akıllının birinin, kafa yorup kısa bir sürede çizdiği 3D ler...
Ferreri İtalyan bir marka olup,Alamanlar gibi(Porsche)para kaygıları yüzünden arazi aracı üretecek bir firma değildir.Prensipleri vardır...Porsche nin arazi aracında sonra şimdi station karoserlisi de çıkıyor...Sonuçta porsche herkesin gözündeki o güzelim 911 i yapan firma olmaktan çıkıp "herhangi pahalı otomobil üreten firma" konumuna yerleşiyor....
2007 de yollarda olayı falan yok...yalan...Ferrari Çıkacak arabalarının prototiplerin en az 2 yıl önceden her fuarda dolaştırıp tepki ölçer...Fakat bu değil prototip, şuanda sadece çizim...
Böyle şeylere gerenk yok...Biz yine motorumuzdan vazgecmeyelim...:queen:

thundersss' Alıntı:
Ferrarinin konseptine imajına son derece ters bence hata...

Concept'i firmalar yapar fabrikalar değil dostum.Ferrari ye sen yaparsan ben de yaparım demek için bu öyle değil 2007 de tüm dünyaya sunulacakmış

::gleam:: ___KILIÇ___ ::gleam::

çok tipsiz hatta gerçek bile olmayabilir ve arka taraf BMW. Bu başarılı bir 3D çalışmaya benziyor. Ellerine sağlık.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar