Ferrari ile KTM 1290 Super Duke R Halat Çekme Yarışı

Bu seferki araba ve motosiklet kavgamız öncekilerin aksine hangisi daha hızlı ya da hangisi daha çabuk hızlanıyordan biraz farklı. İtalyanların süper hybrid aracı Ferrari Avusturyalıların canavar motosikleti KTM 1290 Super Duke R a karşı bir halat çekme yarışında boy gösteriyor.

Birçoğunuz direk olarak KTM‘in hiç bir şansı olmayacağı görüşünü benimsemiştir bile, ama videoyu izlemeden karar vermemenizi tavsiye ediyoruz. Super Duke R 180 hp güç üretirken LaFerrari 163 hp lik elektrik motorununda desteğiyle tam olarak 950 hp lik bir güç üretimine sahip. Yine de KTM sandığınız kadar da kolay pes etmiyor.

Bu iki canavarı birbirine bağlayıp aralarınada bir havuz koyarak birinin banyo yapacağını beklemek gerçektende aşırı eğlenceli. Tabiki bu durumun sonunda alınacak olan hasar söz konusu olduğu için böyle bir durum yaşanmıyor.

Video izlendiğinde aslında kazananı tam olarak gücün belirlemediği, ekstra tekere sahip aracın bundan fazlasıyla yararlandığı görülebiliyor. LaFerrari 345mm lik arka lastikleri ile yola tutunurken, KTM’in lastik oranı bunun neredeyse 1/10 u kadar.

Herşeye rağmen bu duello onurlu bir şekilde gerçekleşiyor ve duello sonunda kaybedene kızmak ya da kötülemek söz konusu olmuyor.

Ekli dosyalar

• motosiklet-araba-halat-cekme-yarisi.jpg
    motosiklet-araba-halat-cekme-yarisi.jpg
    85.8 KB · Görüntüleme: 56,826
Beton mikseri olsaydı kazanırdı diyenler olacaktır, ama malesef duke 1290 var..

COQ

Motosiklet Eğitmeni
M.Clarke Duncan(toprağı bol olsun) ile Kenan Sofuoğlu bilek güreşi yapsa ne sonuç beklersek aynı heyecanla bekledim sonucu.
:):):)

Bende diyorum niye adminin mesajlarını göremiyorum? Halbuki admini engellemişşim:)neyse bu videoyu izlemek için adminin engelini kaldırdım:cat:

Ferrari'nin arkasındaki çeki demirini gördükten sonra izleyemedim, sonuç ne oldu ??:)

bu yarışın en ufak çekişme barındıracağına inananınız yoktur umarım? beton mikseri olsaydı ikisini de "aynı anda" patinaj çekmeden uzun yola çıkarırdı. kaç beygir güç ürettiğin değil, ne kadarını yere aktabildiğin önemli, burada sürtünme devreye girer. sürtünme de ağırlıkla doğru orantılıdır. bu durumda, ktm'yi, çeyrek güçte olan bir harley çekebilir. :) ferrariyi de toyota hilux acımadan çeker. muhtemelen hilux ikisini aynı anda çeker. :queen: hilux hilux.

Son düzenleme:
Geri kaymayı azaltacağı için. Freni sıkmasa sadece arka tekerlek geri gitmemek için baş etmek zorunad kalacak. Patinaj çektiği için zaten tutunma zayıf. Hepten geri uçardı. Bu şekilde ikisi de geri gitmemek için direniyor. İleri gidemeyeceği zaten aşikar :)

Motosikleti
Tiger1200, Tvs Apache
dört tekere dört teker olmalıydı, oraya koyamadılarmı iki tane ktm duke. o zaman farklı olurdu belki ama işin aslı benim apache olsa çekerdi ferrariyi.

Keto yanı sonucta tırt dıyesım varda
objektıf bakmak lazım Kılo ve klasman farkı var
ortalama aynı kılolarda bır harley , bmw veya goldwıng koysalarda daha gercekcı olur du

Böyle bi kıyaslama yapmaları saçmalık zaten. Ferrari daha ağır ve daha güçlü ayrıca daha fazla tutunuyor yere

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar