Fenerbahçemin Şampiyonluğu...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yine geldi çattı bir şampiyonluk daha...bu sefer işimiz çok kolay...gassarayı kendi sahamızda duman edeceğimizi kendileride biliyor...ve ayakları titreyerek girdikleri bu stadda nasıl daha az rezil oluruz hesapları yapıyorlar...terimin korkak futbol anlayışı ve beraberliğe razı zihniyeti yüzünden defans yapacak cimboma en az 3 atarız...şimdiden şampiyonluğumuz camiamıza hayırlı uğurlu olsun...şampiyonluk bize çok yakışıyor yahu...muhteşem bir takım muhteşem bir taraftarız...

Not..mobilden giriyorum nöbetteyim cevaplara yetişemeyebilirim...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
nazar değdireceksin be!.
aksamı bekleyemedin mi?
bu maç istediğimiz gibi olmazsa seni bütün gece uykusuz bırakırım,
ekşirim,haberin olsun!

bence bu kadar emin konuşma.. cimbomun kazanması durumunda atılmayı bekleyen elli adet mermi var elimde....

Yine geldi çattı bir şampiyonluk daha...bu sefer işimiz çok kolay...gassarayı kendi sahamızda duman edeceğimizi kendileride biliyor...ve ayakları titreyerek girdikleri bu stadda nasıl daha az rezil oluruz hesapları yapıyorlar...terimin korkak futbol anlayışı ve beraberliğe razı zihniyeti yüzünden defans yapacak cimboma en az 3 atarız...şimdiden şampiyonluğumuz camiamıza hayırlı uğurlu olsun...şampiyonluk bize çok yakışıyor yahu...muhteşem bir takım muhteşem bir taraftarız...

Not..mobilden giriyorum nöbetteyim cevaplara yetişemeyebilirim...

Mete abey şuan hiç bir şey demicem yenerseniz tebrik ederiz ama eğer biz şampiyon olursak bu kadar büyük konuştun o zaman çok pis dalga geçerim işte. :king:

Şampiyon olmadığı halde kutlama yapmak fenerlilerin özünde var galiba :queen:

Gangam bırak yaa hayal kuruyorsun bize çifte şampiyonluk olacak bu maç futbolu fazla takip etmem ama konu fener se ederim. Hem bayan bi uzun süre sonra sizi kendi sahanizda yenicez hemde lig şampiyonlugu heee :):)

Forumdan Uzaklaştırıldı
@mete_han abi senin gibi bir karaktere bu takımı yakıştıramadım.Allah aşkına bir klübe bak bir de kendine,sana yakışan takım bu değil.Hayatında aldığın yanlış kararlardan biri diyelim ve seni bu hatadan uzaklaştıralım tez zamanda,vebali var çünkü,yanlış yoldasın.

iyi oynayan kazansın ama sanırım cımbom macı almasada sampıyon olacak. fatıh hocaya gelince artık yaşlansa da gıne cok hocadan ustun bu mac 1_1 biter galatasaray sampiyon 0lur. gonlumun istedıgı gıbı yazdım............

@mete_han abi senin gibi bir karaktere bu takımı yakıştıramadım.Allah aşkına bir klübe bak bir de kendine,sana yakışan takım bu değil.Hayatında aldığın yanlış kararlardan biri diyelim ve seni bu hatadan uzaklaştıralım tez zamanda,vebali var çünkü,yanlış yoldasın.

Bencede cooook haklı sen bırak bu takımı l...

Benim için çook önemli bir gün zira Karşıyaka - Gaziantep B.Ş. BLD. Spor maçı var.Karşıyakamızın kader maçı.::alkiis::

rize bu gun ne yapar beyler? vallla takip edemiyorum bu aralar italyadayım.galata saray ve rize spor a ne yakısır sampiyoluk.

len olum,akşamı beklesene :)

Savaş abi haksız sayılmaz, aksi durumda savaş abinin yanındayım sana uyku yok...

Futbol fanatizminin ve futbol sektörünün yarattığı yalancı ilahlara toplulukların farkında olmadan nasıl tapındığı izleyin....

[YT]FrhSNRseyQA[/YT]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar