Fenerbahçemin Şampiyonluğu...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
o teröristlerden biri olduğunu itirafmı ediyosun yani. yoksaya yanlışmı anladık?

yaw hemen beni maganda yaptınız.... ben o mermileri sıkacak olsam metenin ayaklarına sıkarım... hoş olmayan tabancaylada zor olur.... otomatikle atmaya kalksam ameliyat yeni bir sene darbe almamalıymışım... yani elli adet mermiyi olmayan silah ile ameliyatlı biri atabilirmi...????

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:24 ----------

aslında fırsat bu fırsat ben de tüfeği test edeyim :)

bak senin için iyi fırsat.. hemi dağa çıkmanada gerek kalmaz..........

şampiyonlar ligine kim giderse şampiyon odur :) :) :) :)
A) Fenerbahçe
B) Galatasaray
C) Trabzonspor
D) ???????????
E) Edirneden dışarı çıksında kafi :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Mete_Han dikkat edin de hakem son düdüğü çalmadan şampiyonluğu kutlamaya falan kalkmayın.Sonra yersiniz golü :)

Şampiyonluk GALATASARAY ın hakkı. Bunu sizde biliyorsunuz... Tabiki gene klasik bir karşılaşma olursa hiç şaşmam. Topu biz oynarız fenevv Alex sayesinde kazanır. Türkiyede futbolu katleden fenevv olmadımı zaten.. Ne takımı takımmm nede taraftarı taraftar..

yavaş genç :) fenerbahçe galatasaray beşiktaş trabzonspor bunların yöneticileri burdaki koltuktan nemalanan kişiler taraftarsa gönüldaştır ve bu kurumlar sadece gönüldaşlarıyla var olur kimse gönül verdiği kurumun kötü olarak anılmasını istemez.

Galatasaray Kadıköy'de en son ne zaman Fenerbahçe'yi yenmişti hatırlayan var mı? Acil bu bilgi lazım çocuğumun performans ödevi de. Kaç tane cimbomluya sorduysam bilemedi de...

yaw hemen beni maganda yaptınız.... ben o mermileri sıkacak olsam metenin ayaklarına sıkarım... hoş olmayan tabancaylada zor olur.... otomatikle atmaya kalksam ameliyat yeni bir sene darbe almamalıymışım... yani elli adet mermiyi olmayan silah ile ameliyatlı biri atabilirmi...????

niye öyle yazıyonya o zaman:) neyse öyle bişey yoksa sorunda yok

Galatasaray Kadıköy'de en son ne zaman Fenerbahçe'yi yenmişti hatırlayan var mı? Acil bu bilgi lazım çocuğumun performans ödevi de. Kaç tane cimbomluya sorduysam bilemedi de...

12 yıl önce arkadaşım,ama bu yıl berabere kaldılar bak berabere kalınca nolacak sende onu biliyorsun dimi:)

Gs li arkadaşlara , bizi en son ne zaman yendiniz dediğimizde , nedense hep soruya soruyla cevap veriliyor. Siz Türkiye kupasını en son ne zmn aldınız gibi? Ama esas soru bu değilki, neden konuyu hemen değiştiriveriyorsunuz anlamıyorum? Eminimki bu yorumada Tr kupası karıştırıp bir cevap gelecektir.

Şampiyonluk GALATASARAY ın hakkı. Bunu sizde biliyorsunuz... Tabiki gene klasik bir karşılaşma olursa hiç şaşmam. Topu biz oynarız fenevv Alex sayesinde kazanır. Türkiyede futbolu katleden fenevv olmadımı zaten.. Ne takımı takımmm nede taraftarı taraftar..

aslan parçası,burada insanlar işin makarasında yorumlarına biraz dikkat et olurmu??? haddini aşma :bounce:

aslan parçası,burada insanlar işin makarasında yorumlarına biraz dikkat et olurmu??? haddini aşma :bounce:
Azize yi boşuna atmadılar içeri.. Demekki var bişeyler ;) Maç lara taraftar alınmamasıda Fenev yüzünden.. Futbolu katleden tek takım Türkiyede Fenev dir :) Hiç bir zman centilmen olmadı fenev.. Ben böyle bilirim. Bende makarasına takılıyom ;)

Gönlüm Fenerbahçemden yana. Lakin çok zor bir süreç geçirmesine ragmen 2 kupada da final oynayacak olması biçok kişiye kapak niteliğinde cevap olmuştur zaten. Sonuç ne olursa olsun bana düşen Fenerimi ve başarısından dolayı galatasarayı alkışlamaktır. Saçma salak ölüm kalım savaşına dönüştürmemek lazım. Fenerbahçemde Galatasayda buralara hak ederek geldiler. Fenerbahçemde malum olaylardan dolayı diğer takımlardan çok daha fazla baskıya vs olaylara maruz kaldığını zaten herkes biliyor. Haliyle 2 kupada final oynamak zaten başlı başına başarıdır. Allah nasip ederse kupalar bizim. Değilsede dünyanın sonu değil. Her iki takımımıza da başarılar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar