Fenerbahçe'lilerin sitesi

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
fenerbahçeli olunmaz fenerbahçeli doğulur,varmı şampiyonluğunda 103 golü geçen,.......FENERBAHÇENİN BÜYÜKLÜĞÜNÜ TARTIŞANLARDA..........mantık aramak biraz tuhaf olur.

fb:2 pal:0 umarım böyle biter....

zuahahaha 3-0 istiyodum oldu işte... kanaryam benim....

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
beyler yardım lutfen:9 bırısı bana antu kom dan:cherry: uyelık alabılırmı ben bırturlu uye olamayorum lutfen acıl sahıbınden:queen:

yahu bırakın fb yi bjk yi ts yi... burda gs varken konuştuğunuz şeye bak :p

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
puan durumunda dıkkatımı ceken galatasarın nerdeyse psv ıle aynı golu atmıs olması:silent:
matematıksel hesabıma gore gs 1 gol atsaydı 2. olurdu:)

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Son düzenleme:

hadi gözünüz aydın.
liginize döndünüz :queen: :queen: :queen:

bunu yazan arkadaşa Şampiyonlar ligindeki tarihi hezimeti hatırlatmak isterim..hani vardıya puan alamadan dönülen....Şampiyonlar liginin en kötü perfonmansı....

2000 UEFA KUPASI ŞAMPİYONU..:cat: :cat:

2000 SÜPER KUPA ŞAMPİYONU...:cat: :cat:

Biz daha iyisini yapana kadar en iyisi bu....

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
trt

KÜRŞAD_KORKUT;510175' Alıntı:
bunu yazan arkadaşa Şampiyonlar ligindeki tarihi hezimeti hatırlatmak isterim..hani vardıya puan alamadan dönülen....Şampiyonlar liginin en kötü perfonmansı....

cat: :cat:

cat: :cat:

tartışma yaratçak yorumlar yapmayalım arkadaşlar burası fb tapiği yazılanlar zoruna gidiyorsa okumazsın bu topikte senin takımın alkış görmemesi çok normal sizde bi topik açın biz hiç girmeyiz merak etmeyin.:pr: :silent:

Son düzenleme:
Hehehe, birisi 0 puana hezimet diyor, birisi 1 puana başarı diyor. Futbolu bırakın, F1'e gelin :p.

tartışma yaratçak yorumlar yapmayalım arkadaşlar burası fb tapiği yazılanlar zoruna gidiyorsa okumazsın bu topikte senin takımın alkış görmemesi çok normal sizde bi topik açın biz hiç girmeyiz merak etmeyin.:pr: :silent:

Bir Fenerbahçe taraftarı olarak böyle ayrımları doğru bulmuyorum. Spor dostluk barış ve kardeşliktir ve kardeşler birbirinden ayrılamazlar.

2000 UEFA KUPASI ŞAMPİYONU..:cat: :cat:

2000 SÜPER KUPA ŞAMPİYONU...:cat: :cat:

Bir türk gencinin övüneceği başka şeyler olmalı bence...:pale:

Fenerbahçeli...Beşiktaşlı ve Galatasaraylıların övünecekleri başka şeyleri olmalı...Şampiyonlar şampiyonu olsa bana yalan memlekete yalan...:)

bu arada sen mesaj yazıyon yazıyon halen 3 tesin beyav...:silent:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar